HOTINJA VAS - Prodaja, Poslovni prostor Gostinski lokal

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 400 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Gostinski lokal

zgrajeno leta: 1965

Nadstropje Ni podatka

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Hotinja Vas

EI: EI v izdelavi


Cena: 230.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

400 m², gostinski lokal, s prehrano, zgrajen l. 1965, 2.549 m² zemljišča, poslovna priložnost - lokal ter hiša na gradbenem zemljišču velikosti 2.549 m², prodamo. Cena: 230.000,00 EUR


Dodaten opis

Na atraktivni lokaciji v Hotinji vasi prodamo gostinski lokal, stanovanjsko hišo ter garažo. Objekti stojijo na večjem zemljišču velikosti 2.549 m² (vir GURS) . Lokacijo je možno izkoristiti za poslovne objekte, nudi pa tudi možnost za gradnjo vrstnih hiš, dvojčkov ali razkošne samostojne hiše.

Gostinski objekt s spremljajočimi prostori je v obratovanju, možnost podaljšanja pogodbe z najemnikom ali začetek samostojne dejavnosti. Hiša je potrebna obnove, vendar primerna za ureditev dveh stanovanj, prav tako obstaja možnost izdelave sob in oddajanje v najem (Booking,…) Nepremičnina je zanimiva tudi kot investicija za gradnjo manjšega novega naselja, v primeru, da se obstoječi objekti odstranijo.  

Gostinski objekt velikosti 250 m² (vir GURS) obsega dve večji gostinski sobi, šank sobo, sanitarije, teraso, kuhinjo s shrambo, pisarno, manjši dnevni prostor in kurilnico ter ostale spremljajoče prostore.

Hiša velikosti  122 m² (vir GURS) obsega v pritličju kuhinjo z jedilnico, dve sobi in kopalnico z wc, v mansardi dve sobi, manjšo kuhinjo, shrambo in teraso.

V ceni je tudi samostoječa garaža velikosti cca 28 m².

Objekti so v relativno dobrem stanju (glede na starost) , vendar pa vseeno potrebni določene osvežitve ali predelave, skladno z poslovno idejo novega lastnika. Objekti so bili zgrajeni med leti 1965 in 1967.

Zemljišče meri 2.549 m² površine in je v celoti stavbno zemljišče (osrednje območje centralnih dejavnosti) . Je ravno in na sončni legi, parcele tvorijo zaokroženo celoto.

Ob glavni cesti je urejeno večje asfaltirano parkirišče

Nepremičnina je vpisana  v Zemljiško knjigo in je praktično takoj vseljiva.Obstaja možnost menjave za stanovanje z doplačilom kupca za navedeno nepremičnino.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje