KOROŠKA VRATA - Oddaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 114.7 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta: 1994

Nadstropje P

Šifra: 490321044-75

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Koroška vrata

EI: EI v izdelavi


Cena: 650,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

114,7 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1994, pritličje, Center - oddamo prostorno 3 sobno stanovanje, oddamo. Cena: 650,00 EUR/mes


Dodaten opis

V centru mesta, na križišču Turnerjeve in Hermankove oddamo opremljeno 3 sobno stanovanje, ki se nahaja v pritličju urejenega in vzdrževanega objekta zgrajenega 1994. 

Po podatkih GURS-a stanovanje meri 114 m2 neto površine.

Stanovanje zajema: predprostor, veliko dnevno sobo z jedilnico, otroško sobo, kuhinjo, kopalnico, wc in pralnico z dodatnim wc-jem. Stanovanje je posebno prav zaradi velikega osrednjega prostora in steklenih površin, zaradi katerih ima veliko dnevne svetlobe. Obrnjeno je na zahod, stran od ceste in ponuja mirno bivanje.

Ogrevanje je urejeno z lastno plinsko etažno pečjo. 

Stanovanje se oddaja za daljše časovno obdobje. 

Priporočamo!
Obnovljeno, dobra lokacija v bližini šole, vrtca, trgovine in par minut do sprehajalnih poti pod Kalvarijo in Kamniškega drevoreda.

Najemnik plača varščino v višini dveh najemnin in stroške posredovanja v višini ene najemnine + ddv.  Značilnosti/posebnosti nepremičnine: Elektrika Internet Kabelski priključek Kanalizacija Center mesta Dobra logistična povezava Na mirni lokaciji V bližini javnega transporta V bližini šole Parket Plinska peč Dostop za invalidski voziček Prenovljena Moderni Jug Zahod Parkirišče  

Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/843-003 - Nataša Dover
Email: natasa.dover@re-max.si

Vaše povpraševanje