MB - CENTER - Prodaja, Stanovanje 2-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 53 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2-sobno

zgrajeno leta: 1959

Nadstropje P

Šifra: 490321049-120

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: EI v izdelavi


Cena: 69.500,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

53 m², 2-sobno, zgrajeno l. 1959, pritličje, Več nadstropna hiša, Lokacija, Pogled z razgledom, Izolirana, Dovoljeno parkiranje, Zidana z opeko, Prvi lastnik, Zemljiška knjiga, Okno z razgledom, Centralno ogrevanje za celo mestno četrt, Opremljeno, Kuhinja z jedilnico, Parket, Klet/shramba, V bližini šole, Dobra logistična povezava, Pogled na hribe/gorovje, V bližini avtobusne postaje, V bližini parka z igrali, V bližini cerkve, V bližini fitnes centra, V bližini bolnice, V bližini avtoceste, V bližini parka, V bližini javnega transporta, prodamo. Cena: 69.500,00 EUR


Dodaten opis

V nizkem pritličju urejenega bloka z novejšo fasado in novejšo streho prodamo prijetno stanovanje, do katerega vodijo tri stopnice. Stanovanje po podatkih Gurs-a meri 53 m², od tega ima še klet in manjši balkon na južni strani v smeri Pohorja. Pri vstopu v vežo lahko desno pridemo v spalnico, naravnost v kopalnico z wc-jem, desno v kuhinjo z jedilnico, ki se podaljšuje v mirno dnevno sobo z balkonom.
stanovanje se nahaja v mirni soseski, od koder je 7 min. peš do bolnice in 12 min. do centra mesta. V bližini so park, mnoge sprehajalne poti, trgovski centri in ostala infrastruktura.
Energetska izkaznica je v izdelavi.
Dokumentacija stanovanja je urejena.
PRIPOROČAMO NAKUP.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/365-695 - Edi Korat
Email: edi.korat@re-max.si

Vaše povpraševanje