MB - CENTER - Oddaja, Hiša Vrstna

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 100 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Vrstna

v stavbi zgrajeni leta: 1968
adaptirano l. 2020

Nadstropje P+1+M

Šifra: ID: 490321062-6

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: EI v izdelavi


Cena: cca 790,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

100 m², vrstna, v stavbi zgrajeni l. 1968, adaptirana l. 2020, 50 m² zemljišča, P+1+M, Vrstna hiša na Lentu za stanovanjske ali poslovne namene - oddamo, oddamo. Cena: cca 790,00 EUR/mes


Dodaten opis

Na izjemni lokaciji na dravski promenadi, med Sodnim stolpom in Lutkovnim gledališčem, v neposredni bližini pristana Dravske vile, oddamo vrstno hišo, zgrajeno leta 1968.

Možen je najem za bivalne potrebe (do 6 oseb) ali za opravljanje različnih poslovnih dejavnosti.

Hiša je dvonadstropna, meri 100 m² in ima svoj cca 50 m² velik atrij, ki ponuja čudovit razgled na obrežje Drave, ki je oddaljeno cca. 10 metrov.

Letos jeseni je bila v celoti obnovljena. Ohranjen je njen avtohtoni staro meščanski stil.

RAZPOREDITEV PROSTOROV:

Za vhodnimi vrati je predprostor, ki ga je možno uporabiti za mirno dejavnost, (npr. art&craft atelje, suvenirnica, turistične, svetovalne, terapevtske storitve ipd.) ali kot majhen ulični lokal za to-go ponudbo pijač in prigrizkov. Možno ga je povezati z atrijem, na katerem je možna namestitev nekaj manjših bistro mizic. V primeru stanovanjske rabe je predprostor idealen za shranjevanje koles, skirojev, otroških vozičkov, športne opreme.

V pritličju  je nova kuhinja z aparati, kopalnica z WC-jem ter nišo za pralni in sušilni stroj, ločen wc ter večja soba s čudovitim razgledom, ki se lahko uporablja kot poslovni ali dnevni prostor.

V prvem nadstropju je kopalnica z wc-jem ter tri sobe do katerih se dostopa iz hodnika. V prvi sobi je prostora za eno ležišče, v drugi za dve ležišči  ali zakonsko posteljo ter v tretji za do tri ležišča ali se uporabi kot dnevni prostor, ki ponuja čudovit razgled na reko Dravo.

OPREMA: v sobah in na hodnikih so  vgradne omare. Sobe so neopremljene, zato jih lahko opremite po svojih željah. V kuhinji je novo pohištvo ter nov štedilnik z napo. Ostala manjkajoča kuhinjska oprema po dogovoru.

PARKIRANJE: parkirna hiša je oddaljena manj kot 50 metrov.

STROŠKI so nizki, saj se vsi stroški  plačujejo po dejanski porabi. Hiša nima upravnika.

OGREVANJE: lastna etažna centralna kurjava z novo pečjo na zemeljski plin.

HIŠNI LJUBLJENČKI – dovoljene so manjše, mirne živali.

POGOJI NAJEMA: ena najemnina v naprej in varščina v višini dveh najemnin. Zaželen je daljši časovni najem. V primeru, če je najemnik pravna oseba je cena 850 eur neto.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/232-348 - Melita Bojič
Email: melita.bojic@re-max.si

Vaše povpraševanje