MB - CENTER - Prodaja, Stanovanje 5 in večsobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 277.1 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 5 in večsobno

zgrajeno leta: 1878

Nadstropje 1/2

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 304.700,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

277,1 m², 5 in večsobno, zgrajeno l. 1878, 1/2 nad., investicijska priložnost na Glavnem trgu, prodamo. Cena: 304.700,00 EUR


Dodaten opis

Na eminentni lokaciji v strogem centru mesta (na vogalu Glavnega trga in Lekarniške ulice) posredujemo pri prodaji nadstandardnega 5 - sobnega stanovanja v 1. nadstropju staromeščanske stavbe, ki je potrebno celovite prenove/adaptacije. Stanovanje predstavlja potencial za kratkoročno oddajanje oz turistične namene.

Stanovanje je zelo prostorno z višjimi stropovi in dobro funkcionalno razporeditvijo.Po izmerah GURS-a je uporabne površine v izmeri 245,5 m², ostalo predstavlja balkona v izmeri 7,1 m² in klet v izmeri 20m², ki je dostopno neposredno iz stanovanja ter 4,4,m² drvarnice. S stanovanja je neposreden razgled na veduto Glavnega trga. 

Stanovanju v solastniškem delu pripada tudi kolesarnica/shramba in skupne sanitarije na dvorišču.
Lega stanovanja J - S. 

Stanovanje obsega kuhinjo, večjo predsobo, veliko dnevno sobo, 3 spalnice, garderobno sobo, vmesni prehodni prostor, ločen WC in kopalnico ter balkon. V večini sob je parket in delno so ploščice.

Objekt se nahaja v bližini vse potrebne mestne infrastrukture. Do stanovanja je možen dostop z avtom po Lekarniški ulici. Parkiranje je možno z dovolilnico na Slomškovem trgu ali v garaži ob tržnici na Lentu (dobrih 5 min hoje).

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in prosto bremen. 


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 068 164 527 - Martin Kandrič
Email: martin.kandric@re-max.si

Vaše povpraševanje