MB - CENTER - Oddaja, Poslovni prostor Prostor za storitve

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 150.6 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Prostor za storitve

zgrajeno leta: 1925
adaptirano l. 2022

Nadstropje 3/5

Šifra: 490321042-310

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: Ni podatka


Cena: 2.500,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

150,6 m², prostor za storitve, zgrajen l. 1925, adaptiran l. 2022, 3/5 nad., oddamo. Cena: 2.500,00 EUR/mes


Dodaten opis

VEČJI POSLOVNI PROSTORI V CENTRU MESTA

V centru mesta, v križišču Partizanske in Titove ceste, oddamo večje poslovne prostore velikosti 150,6 m², ki zajemajo 5 pisarn različnih velikosti,  čakalnico oz. sprejemnico, 2 sanitarije in čajno kuhinjo (hladilnik, steklokeramična kuhalna plošča, pomivalni stroj, kavni avtomat...). Iz ene pisarne je izhod na manjši balkon. V poslovne prostore sta dva ločena vhoda, tako da bi jih lahko koristila dva različna subjekta.

Poslovni prostori se nahajajo v 3. nadstropju poslovno stanovanjske stavbe. Objekt ima novo dvigalo,  novo fasado in  obnovljeno streho. Poslovni prostori so svetli, leta 2012 v celoti obnovljeni (zadnja obnova sanitarij leta 2022) in primerni za opravljanje mirnih dejavnosti (odvetniške ali pravne storitve, zdravstvene storitve, zastopstva, itd.). Voda,  elektrika in ogrevanje se plačujejo po porabi. Ogrevanje je urejeno na lastno etažno plinsko peč in radiatorje.

Poslovni prostori se oddajajo s sodobno pisarniško opremo. Na željo stranke lahko tudi brez opreme. Na vhodnih vratih je nameščena video kamera in pripravljene inštalacije za klime (3x) v pisarnah, ki doslej niso bile potrebne zaradi debelih zidov (60 cm).

Lokacija: center mesta, 50 m do zdravstvenega doma, 150 m do sodišča, ostala infrastruktura v neposredni bližini.
Prostori so idealna priložnost za vse, ki svoje delo radi združujete z živahnim mestnim utripom, ki ga ponuja center Maribora.
Prostori se nahajajo v neposredni bližini mestnega jedra v poslovno stanovanjski staro meščanski stavbi in neposredni bližini  garažnih hiš.

Najemnik je poleg najemnine dolžan plačati še varščino v višini 3 mesečnih najemnin.
Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla najema, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo ogleda, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe.

Oddaja se za daljše časovno obdobje.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/581-006 - Marija Farazin
Email: marija.farazin@re-max.si

Vaše povpraševanje