MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 188.8 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2017

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321004-266

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Miklavž na Dravskem Polju

EI: Ni podatka


Cena: 119.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

188,8 m2, samostojna, novogradnja - zgr. l. 2017, 284 m2 zemljišča, novogradnja v miklavžu, prodamo. Cena: 119.000,00 EUR


Dodaten opis

V Miklavžu na Dravskem polju prodamo samostojno kvalitetno grajeno hišo, zunanjost je finalizirana, notranjost pa nedokončana in tako daje možnost ureditve po željah in potrebah kupca. Možen je tudi dogovor o izvedbi na ključ.

Objekt ima 188,8 m2 neto površine (po podatkih GURS), etažnost P+M, razporeditev je sledeča: predprostor s stopniščem, v pritličju kopalnica z ločenim WC, dve sobi in velik odprt bivalen prostor (kuhinja, jedilnica ter dnevna soba), od koder je tudi izhod na teraso in zelenico. V nadstropju se lahko uredi ločeno stanovanje ali pa dve otroški sobi, spalnica z izhodom na balkon ter kopalnica. Objekt daje možnost ureditve v dva 3-sobna stanovanja, z skupnim stopniščem in parkiriščem.

Pred objekti je prostor za postavitev nadstreškov za parkiranje avtomobilov.

Do objekta je napeljan plin, kanalizacija in voda. Elektrika je pripeljana do električne omarice. Ogrevanje je možno na plin in kamin, ali s toplotno črpalko.

Priporočamo, dostopna lokacija, 1 km do AC priključka, do centra mesta 4 km, v bližini trgovski center, šola, vrtec, pošta, lekarna, zdravstveni dom, banka, restavracija, otroška igrala,...

Možna zamenjava za stanovanje.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/197-779 - Jasmina Sanković
Email: jasmina.sankovic@re-max.si

Vaše povpraševanje