NOVA VAS, STANETA SEVERJA 8 - Oddaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 72 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta: 1982
adaptirano l. 2024

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321062-170

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Nova vas

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 850,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

72 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1982, adaptirano l. 2024, Opremljeno 3 sobno stanovanje v Novi vasi, oddamo. Cena: 850,00 EUR/mes


Dodaten opis

Oddamo  kompletno opremljeno 3 sobno stanovanje v mirnem nizkem bloku v  Novi vasi. Vselite se  z osebnimi stvarmi, vse ostalo je že na voljo.

Lokacija: ob vznožju Pohorja, v bližini centra Maribora, postaja mestnega avtobusa je pred blokom. V bližini  priključka na AC. Vsa potrebna infrastruktura  je  v bližini. V bližini je veliko površin za rekreacijo in šport.

Stanovanje se nahaja v drugi od štirih etaž. Dvigala ni. Pogled iz balkona je na Pohorje. 

Letnik izgradnje bloka 1981, obnova fasade 2012, strehe 2006.

Stanovanje je bilo maja 2024 prebeljeno in urejeno, zamenjana je bila  kopalnica.  Talne obloge: keramika v kuhinji in kopalnici, parket v sobah. Povsod so  PVC izolativna okna v videzu lesa. Vhodna vrata so protivlomna.

OGREVANJE z radiatorji- oddaljeno - skupna kotlovnica, upravnik Smreka.  

OPREMA:  kot na slikah- komplet pohištvo, TV, možnost namestitev novega pralnega stroja. Kuhinja ima vse potrebne aparate varčnega energijskega razreda, nov hladilnik, štedilnik in pomivalni stroj.  . V jedilnici je klimatska naprava.

RAZPOREDITEV: Desno od vhoda po hodniku je kabinet, ki je lahko domača pisarna. Naravnost desno iz hodnika je kopalnica. Naravnost  od vhoda v stanovanje je skupni dnevni prostor z jedilnico in  dnevno sobo iz katere se prehaja na balkon, ki je zastekljen, stekla so zaščitena s termo folijo, kar preprečuje pregrevanje stanovanja. Kuhinja je dostopna  iz jedilnice. Desno od  dnevne sobe je prostorna spalnica. K uporabi stanovanja spada še skupna shramba za kolesa. 

INTERNET-optika, priključki so v vseh sobah. Najemnik uredi priklop na CATV in internet sam. 

STROŠKI: el. energija (Gen-I) po dejanski porabi, obratovalni stroški (voda, odvoz smeti, el. na skupnih delih stavbe) so odvisni od oseben porabe in števila prijavljenih oseb.  Približni stroški poleti 120,00 eur, kurjava povprečno 80 eur na mesec-plačuje se po porabi v zimskih mesecih, poleti pa 25 eur akontacije.

VELIKOST: neto površina :  72 m². 

PARKIRANJE brezplačno pred blokom.

POGOJI NAJEMA:

Urejena oseba ali par z rednimi prihodki. Lahko tujci ali podjetje.

Varščina: dve najemnini. 

Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla najema, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo ogleda, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. pri oglaševani najemnini 850 euro; +22 % DDV.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031/232-348 - Melita Bojič
Email: melita.bojic@re-max.si

Vaše povpraševanje