PODVELKA - Prodaja, Stanovanje 2,5-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 82.7 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2,5-sobno

zgrajeno leta: 1956

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321049-132

Regija: Koroška

Upravna enota: Radlje ob Dravi

Naselje: Podvelka

EI: Ni podatka


Cena: 66.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

82,7 m², 2,5-sobno, zgrajeno l. 1956, Več nadstropna hiša, Stara zgradba, Lokacija, Dostop za invalidski voziček, Pogled z razgledom, Vrt, Izolirana, Parkirišče, Dovoljeno parkiranje, Balkon, Zidana z opeko, Prvi lastnik, Zemljiška knjiga, Okno z razgledom, Opremljeno, Kuhinja z jedilnico, Delno opremljeno, Ogrevanje na trdo gorivo, Klet/shramba, Pralni prostori (v stanovanju), V bližini šole, Podeželje, Dobra logistična povezava, Pogled na hribe/gorovje, V bližini avtobusne postaje, V bližini javnega transporta, V bližini želežnišk, prodamo. Cena: 66.000,00 EUR


Dodaten opis

V Podvelki prodamo po podatkih Gurs-a 82,7 m² veliko stanovanje  ( od tega 17,5 m² kleti in 2,5 m² balkona ) v 1. nadstropju v prenovljenem bloku z novo fasado ( izolacije 15 cm ), PVC izolacijskimi okni  in novo čistilno napravo, vse iz l. 2019. Prostori se nahajajo v 1. nadstropju, pri vstopu si po hodniku sledijo: soba, kopalnica in wc; nato nas sprejme velika kuhinja z jedilnico in dnevno sobo v enem, vhod v shrambo in na priročni balkon s pogledom na okoliške hribe ter sončni zahod. Zraven je še velika spalnica, kjer vas sprejme jutranje sonce.
Ogrevanje je na drva v kuhinjski peči. Po tleh je laminat, topli pod in keramika.
V razdalji 400 m so vrtec, banka, pošta, lekarna trgovina, gostilna, avtobusna in železniška postaja; šola, športna dvorana in igrišča so na razdalji 1 km.
Stanovanju pripada tudi vrt v bližini bloka.

Zraven bloka so igrala za otroke in igrišče za nogomet.

Energetska izkaznica je v izdelavi.

Priporočamo nakup.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/365-695 - Edi Korat
Email: edi.korat@re-max.si

Vaše povpraševanje