PTUJSKA GORA - Oddaja, Stanovanje 1-sobno

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 42.19 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 1-sobno

zgrajeno leta: 1998

Nadstropje Ni podatka

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Ptuj

Naselje: Ptujska Gora

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 350,00 EUR/mesec   400,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

42,19 m², 1-sobno, zgrajeno l. 1998, Umirjeno stanovanje tik ob romarski cerkvi, oddamo. Cena: 350,00 EUR/mes


Dodaten opis

V naselju Ptujska Gora (občina Majšperk) posredujemo pri oddaji stanovanja v pritljičju apartmajske hiše (3 enote), ki je le streljal oddaljena od romarske cerkve. Objekt leži tik ob lokalni cesti, kjer je urejen krožno enosmerni promet. Lega stanovanja je vzhod - zahod (sončna lega). Stanovanje se oddaja polno opremljeno.

Najemnina znaša 350,00 EUR na mesec + pavšalni mesečni obratovalni stroški v skupni mesečni višini cca. 205,00 EUR (ali za obdobje maj - september 120,00 EUR in za obdobje oktober - april dodatnih 150,00 EUR na mesec za ogrevanje). Varščina znaša 1,5 najemnine.

Možnost najema za eno leto ali manj s pričetkom najema, predvidoma od 01.09.2022.

Apartmajski hiši pripada skupna zelenica in souporaba skupnih površin.

Stanovanje je funkcionalno opremljeno in po podatkih lastnika je uporabne površine v izmeri 39,60 m² in 2,59 m² balkona.

Stanovanje obsega predsobo (v skupni rabi s sosednjo enoto) in večji prostor, kjer je kuhinja z jedilnico ter spalni del. V predsobi in kopalnici ter kuhinjskem delu so ploščice, v ostalem delu laminat. Ogrevanje je skupno (centralno ogrevanje na olje) za celoten objekt (delitev stroškov oziroma mesečni pavšal v času zimske sezone) in elektro panel.

Objekt se nahaja v bližini vse potrebne lokalne infrastrukture (avtobus, gostilna, pogodbena pošta), 3 km stran v naselju Majšperk pa je preostala infrastruktura (trgovina, lekarna, osnovna šola, bencinska črpalka).

Parkiranje je možno na parkirišču tik ob cerkvi, ali na organiziranem večjem parkirišču, ki je oddaljeno le par minut hoje. Prav tako pa je pred objektom možnost ustavljanja za raztovarjanje blaga.

Oddaljenost: Maribor cca. 35 min vožnje, Kidričevo (priključek AC) cca 13 min vožje, Ptuj cca. 20 min vožnje.

Predviden ogled nepremičnine v petek 26.8.22

Stroški najemnika ob prevzemu: 

Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla najema, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo ogleda, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 068 164 527 - Martin Kandrič
Email: martin.kandric@re-max.si

Vaše povpraševanje