RADENCI - Prodaja, Hiša Dvostanovanjska

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 287.2 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvostanovanjska

zgrajeno leta: 1940
adaptirano l. 1996

Nadstropje K+P+1

Šifra: 490321056-28

Regija: Pomurska

Upravna enota: Gornja Radgona

Naselje: Radenci

EI: EI v izdelavi


Cena: 119.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

287,2 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 1940, adaptirana l. 1996, 1.233 m² zemljišča, K+P+1, stanovanjsko/poslovna hiša v središču radencev-investicija, prodamo. Cena: 119.000,00 EUR


Dodaten opis

Stanovanjsko/poslovna hiša se nahaja na odlični lokaciji v centru Radencev, v lepem zelenem okolju,  nasproti slaščičarne ter poleg radenskega parka ter hotela/term, z neposrednim izhodom na glavno cesto.

Hiša je zasnovana kot dvostanovanjska in obsega klet, pritličje ter nadstropje.

V kleti se nahajajo cisterne za kurilno olje, peč za centralno ogrevanje ter ločen prostor za ozimnico. Klet po podatkih GURS meri 47,20 m²

V pritličju hiše je samostojen poslovni lokal velikosti 34 m² ki se trenutno uporablja kot frizerski salon, ter je usmerjen na glavno cesto za Mursko Soboto. Prav tako se v pritličju nahajata 2 spalnici, dnevna soba, kopalnica, ločen WC ter kuhinja z jedilnico in shrambo. Skupna velikost pritličja znaša cca 120 m².

V  prvem nadstropju hiše imamo 4 spalnice, dnevno sobo, kopalnico, ločen WC ter kuhinjo z jedilnico in shrambo. Nadstropje prav tako meri cca 120 m²

Skupna površina hiše je po podatkih GURS 287,20 m². 

Hiša je bila zgrajena in vseljena leta 1940. Streha objekta je bila obnovljena leta 1996 - Bramac, fasada je bila obnovljena leta 1976. Okna so lesena, potrebna celovite prenove ali menjave. Ogrevanje je radiatorsko na kurilno olje . V vseh sobah je položen parket, po hodnikih keramika. Hiša je potrebna osvežitve.

Zemljišče, ki pripada nepremičnini meri 1.233  m² površine in je v celoti stavbno zemljišče.

Poleg hiše se nahaja garaža za 2 avtomobila. Dodatno je na dvorišču možno urediti parkirna mesta za stranke (v primeru uporabe ali oddaje lokala). Sama parcela je dovolj velika, da nudi možnost ureditve lastnega vrta in manjšega sadovnjaka.

Nepremičnina je vpisana  v Zemljiško knjigo, je prosta bremen in vseljiva praktično takoj, saj je lastnik ne uporablja za bivanje.

V hiši je možno urediti dve nadstandardni stanovanjski enoti, možno jo je uporabiti kot investicijsko priložnost za oddajo sob (skupno število sob -10), ali pa jo uporabiti kot možnost za samostojen posel ter bivanje. Primerna je tudi za številčnejšo družino.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača del provizije za nepremičninsko posredovanje in sicer 1 % + DDV.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje