ROGOZA - Prodaja, Hiša Dvojček

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 186 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvojček

zgrajeno leta: 2022

Nadstropje P+1+M

Šifra: 490321060-66

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Rogoza

EI: Ni podatka


Cena: 225.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

186 m², dvojček, zgrajen l. 2022, 310 m² zemljišča, P+1+M, dvojček v rogozi na ključ že od 1.500 EUR/ m², prodamo. Cena: 225.000,00 EUR


Dodaten opis

Na mirni in sončni lokaciji v Rogozi gradimo 2 moderno zasnovani in kvalitetno grajeni stanovanjski enoti - DVOJČKA s 186 m² bivalne površine v etažnosti (P+N+M s pohodno teraso), ki stojita na parceli velikosti 620 m². Posamezni enoti pripada terasa za hišo, zelenica, in tlakovano dvorišče pred stavbo,  na katerem se lahko postavi nadstrešek za dva avtomobila. Obe enoti dvojčka imata lasten priključek na javno cesto.

Lokacija omogoča mirno in prijetno bivanje. V bližini je vsa potrebna infrastruktura: Mercator trgovina, vrtec, avtocestni priključek oddaljen cca. 0,5 km, do Maribora je 10 min vožnje.

DVOSTANOVANJSKI OBJEKT  –  DVOJČEK je pravokotne oblike: tlorisna velikost obeh enot D1 in D2 je cca. 11,50 m  x  17 m, zunanji dimenziji posameznih enot dvojčka znašata torej 8,50 m  x  11,50 m. Obe enoti dvojčka imata ravno streho in Demit fasado.

KONSTRUKCIJA IN TEHNIČNE LASTNOSTI DVOSTANOVANJSKEGA OBJEKTA

PODATKI O GRADNJI: temeljenje je armiranobetonsko in izvedeno kot AB temeljna plošča debeline 30 cm na gramozni blazini. Nosilni zidovi so grajeni iz opečnih zidakov debeline 25 cm (Porotherm 25 S Plus), z vertikalnimi vezmi in armiranobetonskimi konstrukcijskimi ploščami. Predelne stene so prav tako večinoma zidane iz Porotherm opečnih zidakov, nekaj predelnih sten pa je izdelanih v suhomontažni (knauf) izvedbi. Strop nad pritličjem ter strop nad nadstropjem sta izvedena kot armiranobetonska plošča debeline 20 cm, streha je prav tako armiranobetonska. Notranje stopnice so iz armiranega betona. V obeh etažah so izvedeni plavajoči estrihi s toplotno in zvočno izolacijo (ter folijo), v sanitarijah pa je izvedena tudi hidroizolacija. Med enotama dvojčka je dvojna stena s 5 cm zvočno izolacijo.

STREHA je ravna, prekrita s SIKO pločevinasto strešno kritino.

FASADA je izolacijska (Ceresit): vse enote imajo 16 cm izolacije, z zaključnim slojem granulacije 1,5 mm v dveh barvnih niansah.

OKNA IN VRATA: vgrajena so PVC okna in atrijska vrata, zastekljena s tri-slojnim izolacijskim termopan steklom in

opremljena z zunanjimi ALU žaluzijami. PVC profili oz. okvirji so temno sive barve (na zunanji strani) in bele barve (znotraj). Vhodna vrata so aluminijasta, ter ustrezno toplotno in zvočno izolativna. Notranja vrata s podboji so lesena.

SANITARNA OPREMA: v kopalnicah bodo vgrajene wc školjke viseče izvedbe (Geberit), ter umivalniki, kotne kadi in tuš kabine z enoročnimi baterijami in tuš ročkami. Prostor za pralni in sušilni stroj je predviden prostoru z notranjo enoto peči; za priključitev pralnega stroja sta izvedena stenski sifon in izpustni ventil s priključkom.

TALNE OBLOGE so hrastov parket (vse sobe) ter kvalitetna keramika večjega formata (povsod drugod). Stopnišče je obloženo s keramiko in opremljeno tudi z držalom.

PRIKLJUČKI: obe enoti dvojčka sta priključeni na javno elektroenergetsko, vodovodno, kanalizacijsko, in telekomunikacijsko omrežje. Vsaka enota dvojčka je preko svojega merilnega mesta in glavne varovalke priključena na javno električno omrežje; za posamezno enoto so predvidene tarifne varovalke 3 x 20 A, montiran bo podrazdelilec s FID stikalom in varovalkami, izvedeni bodo tudi vsi razvodi, zaključeni s vtičnicami in stikali. Obe enoti sta priključeni na javni vodovod in imata lastne vodomere. Za zagotavljanje TK storitev je izveden ustrezen razvod, ki se v posamezni enoti dvojčka zaključi v omarici za telekomunikacije, po prostorih pa je izveden razvod do posameznih telefonskih in TV vtičnic z UTP kabelskim ožičenjem.

OGREVANJE obeh enot dvojčka in vode je izvedeno s toplotno črpalko zrak/voda (Daikin), z vgrajenim grelnikom sanitarne vode; v vseh prostorih je urejeno talno gretje.

HLAJENJE: v obeh enotah objekta je narejena predpriprava za klimatsko napravo, ki je inverterska in  omogoča tudi ogrevanje.

PREZRAČEVANJE: v vseh objektih je izvedena predpriprava za rekuperacijo.

Predmet prodaje sta 2 enoti dvojčka. Vsaka enota ima 186 m² uporabne oz. bivalne površine in obsega etaže P + N + M s pohodno teraso.

PRITLIČJE v izmeri 75,5 m² obsega prostore: predprostor (11,5 m²), kurilnica s pralnico (4,35 m²), tuš z wc in umivalnikom (2,40 m²), dnevna soba v povezavi z jedilnico in kuhinjo (45,40 m²), ter kuhinji pripadajoča shramba (2,35 m² + 1,1 m²). Osrednji povezan prostor (dnevna soba z jedilnico in kuhinjo) v skupni izmeri 45,40 m² ima dva izhoda na pripadajoče zemljišče (na teraso za hišo in na zemljišče oz. atrij ob stavbi).

NADSTROPJE s površino 75,5 m², do katerega se dostopa po stopnicah iz pritličja, obsega prostore: stopnišče in hodnik (13,80 m²), spalnica (13 m²), garderoba (6,15 m²), dve otroški sobi (16,55 m² in 14,90 m²), ter kopalnica (7,45 m²), wc (2,40 m²).

MANSARDA S TERASO– soba (12,5 m²), kopalnica (3,4 m²), stopnice (5,10 m²), terasa (56,35 m²)

Obe enoti dvojčka  D1 in D2 stojita na parceli 620 m². Površina zemljišča pod stavbo je cca. 80 m². Stavbi pripadajoče zemljišče meri cca. 230 m². Enoti dvojčka se razlikujeta po legi, kar vpliva na ceno. Vselitev bo predvidoma  možna do konca leta 2022.

Cena posamezne enote je predvidena glede na 4 izvedbene VARIANTE in to že od 225.000 € (DDV vključen).

VARIANTA   A   za 225.000 € (DDV vključen) Zajema po projektu:

 • - 3 slojna okna,
 • - stropove 2,70 m,
 • - fasado,
 • - streho brez ograje na strešni terasi,
 • - travo v okolici hiše.

VARIANTA   B    za 240.000 € (DDV vključen). Zajema VARIANTO A in še:

 •   ograjo na terasi strehe,
 •   travo in tlakovce.

VARIANTA   C    za 279.000 € (DDV vključen)   NA KLJUČ. Zajema izvedbo  VARIANTE B  in še:

 • parket in keramika višjega cenovnega razreda,
 • notranja vrata višine 2,75 m s skritimi vodili,
 • celotno opremo kopalnice,
 • stekleno ograjo na obeh notranjih stopniščih,
 • urejeno okolico hiše z ograjo.

VARIANTA   D   za 328.000 € (DDV vključen)   NA KLJUČ. Zajema izvedbo  po VARIANTI C in še:

 • parket in keramika višjega cenovnega razreda (extra velikih dimenzij),
 • nadstrešek glavne terase,
 • leseni del kuhinje narejen po meri (po priloženi fotografiji).

Nakup se priporoča vsem, ki si želijo ustvariti svoj dom v naravnem in mirnem okolju nedaleč iz Maribora in cenijo prednosti moderno zasnovanih prostorov z veliko naravne svetlobe, kvalitetnih materialov, varčnega ogrevanja s TČ, lepega razgleda, čistega okolja, sončne terase, lastne zelenice in parkiranja za dva avtomobila…

PRIPOROČAMO!


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 041/992-992 - Nataša Marinšek
Email: natasa.marinsek@re-max.si

Vaše povpraševanje