ŠENTILJ V SLOVENSKIH GORICAH, NOVINE 30 - Oddaja, Poslovni prostor Gostinski lokal

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 218.8 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Gostinski lokal

zgrajeno leta: 1970
adaptirano l. 2020

Nadstropje 1/1

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Pesnica

Naselje: Šentilj v Slovenskih Goricah

EI: Ni podatka


Cena: 1.800,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

218,8 m², gostinski lokal, zgrajen l. 1970, adaptiran l. 2020, 694 m² zemljišča, 1/1 nad., Iščete idealno lokacijo za vašo restavracijo? Na voljo za najem je restavracija Rajzmanov hram na izjemni lokaciji, le 3 minute vožnje iz Šentilja, oddamo. Cena: 1.800,00 EUR/mes


Dodaten opis

Objekt je bil zgrajen leta 1970 in celovito prenovljen leta 2020.
.
Notranji prostori merijo 218,8 m², zraven tega pa objetku pripada tudi prostorna terasa z 70 m², ki ponuja odlično priložnost za gostinsko dejavnost na prostem. S 30 parkirnimi mesti pa bodo vaši gostje brez težav našli prostor za parkiranje.

Razporeditev prostorov vključuje jedilnico, kuhinjo, igralnico, točilni pult, moško in žensko toaleto ter prostorno teraso.

Objekt se nahaja v neposredni bližini avstrijske meje in avtoceste, kar zagotavlja odlično dostopnost in visok pretok gostov. Fasada restavracije je bila obnovljena leta 2022, kar objektu daje svež in privlačen videz.

Najemniku je omogočeno, da prostor uredi po svojih željah, kar ponuja priložnost, da prilagodite restavracijo svojemu konceptu in potrebam.

Poleg tega je po potrebi na voljo tudi možnost najema stanovanja za 8 oseb, kar je idealno za osebje ali dodatne poslovne potrebe.

Pogoj najema:
Najemnik plača varščino v višini dveh najemnin.

Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla najema, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo ogleda, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe.

Priporočamo najem.
Oddaja se za daljše časovno obdobje.

Vljudno vabljeni, da nas kontaktirate za več informacij. Se vidimo na ogledu.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 070 750 270 - Nejc Luetić
Email: nejc.luetic@re-max.si

Vaše povpraševanje