ŠENTILJ V SLOVENSKIH GORICAH - Prodaja, Hiša Atrijska

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 149.7 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Atrijska

zgrajeno leta: 2017

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321056-86

Regija: Podravska

Upravna enota: Pesnica

Naselje: Šentilj v Slovenskih Goricah

EI: B2 (25 - 35 kWh/m2a)


Cena: 350.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

149,7 m², atrijska, zgrajena l. 2017, 670 m² zemljišča, moderna atrijska hiša z ravno streho na elitni lokaciji, prodamo. Cena: 350.000,00 EUR


Dodaten opis

MODERNA ATRIJSKA HIŠA Z RAVNO STREHO NA ELITNI LOKACIJI

Prodamo moderno atrijsko stanovanjsko hišo, zasnovano po sodobnih arhitekturnih trendih. Hiša se nahaja na elitni lokaciji in sicer v Šentilju, na samem vrhu hriba, ter nudi čudovit razgled. Umeščena je na ravni parceli pravokotne oblike velikosti 670 m², v sklopu urejenega naselja individualnih hiš (parcela je v sklopu navedenega naselja med največjimi) . Dnevni prostor z izhodom na veliko teraso gleda v smeri vzhoda ter je večino dneva obsijan z soncem.

Hiša je bila zgrajena leta 2017, je montažne gradnje proizvajalca NOAH hiše s sedežem v Mariboru. Nepremičnina je bila postavljena kot vzorčna hiša proizvajalca Noah, seveda ji je bila zaradi namena posvečena še dodatna skrb pri sami izvedbi in izboru vgrajenih materialov.

Več o proizvajalcu Noah in uporabljenih materialih: https://www.noah.si/sl/montazna-hisa-noah-113

Skupna površina nepremičnine znaša cca 200m² btto, sama hiša zunanje dimenzije 10m x 15m, terasa 5m x 4m ter nadstrešek za dva avtomobila 3m x 10m. Bivalna površina znaša 113,2 m² neto.

Za hišo je zgrajen lesen priročni objekt, ki služi za shrambo vrtnega orodja in ostalih pritiklin. V sklopu tega objekta se nahaja tudi prostor za druženje velikosti cca 20m², ki je v kompletu opremljen z kuhinjo.

Prostori v hiši so smiselno in zelo praktično razporejeni. Tloris prostorov z kvadraturami se nahaja tudi v slikovni predstavitvi.

Površina prostorov – kuhinja, jedilnica in dnevna soba = 37,94m²: hodnik= 14,52m²: otroška soba1= 11,37 m²; otroška soba2= 11,37 m²; spalnica=14,70 m²; kabinet v spalnici= 6,20 m²; kopalnica=9,45 m²; utility=7,60 m².

Hiša je grajena energetsko varčno, gretje je talno z toplotno črpalko zrak – voda vrhunske znamke DAIKIN. Strošek ogrevanja in hlajenja je zanemarljiv. Okna-troslojni termopan z komarniki. Streha ravne izvedbe pokrita z siko, skriti žlebovi.

Večina opreme je všteta v prodajni ceni, spalnice so stvar dogovora.

Montažna gradnja ter uporabljene rešitve in materiali nudijo celovito ugodje kvalitetnega in zdravega bivanja, počutje v sami nepremičnini je izvrstno.

Lokacija nudi takojšen dostop do vseh pomembnih infrastruktur (AC priključek -4 minute; trgovine, osnovna šola, zdravstveni dom-5 minut; mejni prehod z Avstrijo –5 minut). Le 10 minut do Maribora.

Lokacija in umeščenost hiše, hkrati pa hiter dostop do centra naselja in bližnje AC, kvalitetna gradnja in skrbnost pri vzdrževanja hiše in okolice so prednosti, ki vas bodo prepričale. Hišo priporočamo družini, ki zna ceniti udobje in kvaliteto bivanja v urejenem urbanem okolju. Nepremičnina je primerna tudi za par, ki si želi zaključeno komfortno novogradnjo ter vselitev izključno z kovčki.

 Vabimo vas, da nas pokličete za več informacij ter za dogovor za ogled.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje