SPODNJA VOLIČINA - Prodaja, Hiša Dvojček

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 151 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvojček

zgrajeno leta: 2021

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321004-407

Regija: Podravska

Upravna enota: Lenart

Naselje: Spodnja Voličina

EI: Ni podatka


Cena: 126.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

151 m², dvojček, zgrajen l. 2021, Moderni, Nova zgradba, Parkirišče, Zidana z opeko, Prvi lastnik, Zemljiška knjiga, V bližini šole, Dobra logistična povezava, V bližini avtobusne postaje, V bližini avtoceste, Naselje, Vzhod, Zahod, Elektrika, Voda, Čistilna naprava, prodamo. Cena: 126.000,00 EUR


Dodaten opis

V centru Voličine prodamo novozgrajen dvojček. Posamezna enota meri 151 m² in se prodaja v 3. gradbeni fazi, katera bo zaključena jeseni 2021. Tekom gradnje se investitor lahko prilagodi posameznim želja kupca, prav tako je mogoč dogovor o finalizaciji objekta.

Objekt je orientiran V - Z, etažnosti P + M, velikost pripadajočega zemljišča je cca 500 m², posamezni enoti pripadata dve parkirni mesti. Objekt je grajen z zidaki Porotherm, strešna kritina je v črni barvi - Bramac.

Razporeditev prostorov: v pritličju je velik odprt dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter izhodom na teraso, kabinet, sanitarije, tehnični prostor in shramba. V mansardnem delu so predvidene tri spalnice in večja kopalnica.

Lokacija: v centru naselja Voličina, v neposredni bližini šole, vrtca, trgovine, pošte, gostilne,...; do AC priključka 6 min (4,7 km); do Lenarta, kjer se nahaja več trgovskih centrov, zdravstveni dom, lekarna, občina,... 5 km; do Maribora 22 km po avtocesti.

Priporočamo! Za več informacij smo vam na voljo.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/197-779 - Jasmina Sanković
Email: jasmina.sankovic@re-max.si

Vaše povpraševanje