TEZNO - Prodaja, Hiša Vrstna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 99 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Vrstna

zgrajeno leta: 2018
adaptirano l. 2022

Nadstropje P+1

Šifra: 490321062-68

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Tezno

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 228.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

99 m², vrstna, zgrajena l. 2018, adaptirana l. 2022, 94 m² zemljišča, P+1, Nova vrstna hiša v mirni ulici na Teznu, prodamo. Cena: 228.000,00 EUR


Dodaten opis

Ekskluzivno posredujemo pri prodaji moderne vrstne hiše z atrijem in tremi lastniškimi prostori na Teznu. Hiša je bila po GURS zgrajena leta 2018, prvič je bila vseljena v začetku leta 2020. Nahaja se v  naselju novo zgrajenih vrstnih hiš in stanovanjskih blokov v mirni ulici. Do centra mesta je oddaljena 4,5 km oziroma cca 8 minut vožnje, ter je le  nekaj minut vožnje oddaljena do priključka avtoceste MB-LJ. 

Velikost hiše po GURS je 99 m² uporabne površine, velikost parcele na kateri stoji hiša je 60 m², velikost lastniško urejenega atrija je 34 m². K hiši spadata še dva lastniška parkirna prostora v skupni izmeri 29 m² in del zelenih površin v skupni izmeri 78 m². 

V spodnjem nadstropju so predsoba s prostorom za shranjevanje pod stopnicami, osrednji dnevni prostor z opremljeno kuhinjo in izhodom na ograjen atrij ter utility s prostorom za wc, pralni stroj, toplotno črpalko.

 V zgornjem nadstropju sta dve spalnici, garderobna soba in velika kopalnica s kotno kadjo ter tuš kabino.

PARKIRANJE: Pred vhodom v hišo sta dva lastniška parkirna prostora, v neposredni bližini je še skupni parking z urejeno služnostjo.

OGREVANJE: toplotna črpalka Daikin za ogrevanje prostorov in pripravo tople  vode, klimatska naprava v osrednjem dnevnem prostoru, pred pripravljen je priključek za kamin v dnevnem prostoru ter instalacija za rekuperacijo po celi hiši.

Streha je ravna, žlebovi so iz alu pločevine,  vrata in okna PVC z zunanjimi roletami na ročno upravljanje. Izolacija fasade je 20 cm, streha je ravna.

STROŠKI: voda, odvoz smeti, kanalščine cca 60 eur mes/2 osebi, elektrika: poleti cca 60 eur/mes: pozimi cca 140 eur/mes skupaj s porabo elektrike za toplotno črpalko.

OPREMA: V ceno nepremičnine je všteta kuhinja z aparati.

Link do videa: https://www.youtube.com/watch?v=j3swOCJULdw

Hiša je primerna za tiste, ki jim je pomembna dobra lokacija in želijo bivati  v urbano načrtovani sodobni hiši.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/232-348 - Melita Bojič
Email: melita.bojic@re-max.si

Vaše povpraševanje