ZGORNJI DUPLEK - Prodaja, Posest Zazidljiva

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 690 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Zgornji Duplek

EI: Ni podatka


Cena: 26.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

690 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, zazidljiva posest s staro hišo z trofaznim električnim tokom, vodo in tel. priključkom, prodamo. Cena: 26.000,00 EUR


Dodaten opis

V naselju Zgornji Duplek prodamo lepo zemljišče za gradnjo stanovanjske hiše.

Zemljišče se nahaja na mirni in sončni legi obrnjeno proti jugu. Do centra Spodnjega Dupleka je 1 km, do strogega centra mesta Maribor pa 10 km ( 19 min vožnje ).

Skupna površina zemljišča je 690 m², v kompletu zazidljivo, na delu parcele je trenutno stara hiša, ki bi jo bilo potrebno odstraniti.

Zemljišče je delno ravno, delno pa  pod manjšim naklonom in nudi možnost izvedbe novogradnje z izdelavo teras, škarpe,  odvisno od domišljije novega lastnika,  umeščeno je v prijetno in mirno naselje novih in obnovljenih stanovanjskih hiš.

Dostop je urejen po asfaltni cesti skozi Zg. Duplek, parcela leži tik ob cesti in ima neposreden dostop do le – te. Cesto uporabljajo izključno bližnji prebivalci.

Do stare hiše je napeljana elektrika (trofazni tok), voda ter telefonski priključek, vse navedeno nudi  priložnost za izgradnjo lastne hiške na podeželju.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje