BANOVCI - Oddaja, Poslovni prostor Gostinski lokal

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 170 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Gostinski lokal

zgrajeno leta: 1998

Nadstropje P

Šifra:

Regija: Pomurska

Upravna enota: Ljutomer

Naselje: Banovci

EI: Merjena EI: 116 kWh/m2a


Cena: 500,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

170 m², gostinski lokal, s prehrano, zgrajen l. 1998, 2.168 m² zemljišča, pritličje, Opremljen gostinski lokal v središču Banovcev, oddamo. Cena: 500,00 EUR/mes


Dodaten opis

V središču Banovcev oddamo opremljen gostinski lokal s pokrito teraso, celoto katerega zaokrožata še kuhinja in kletni prostori. V sklopu gostinskega lokala se oddaja tudi oprema, ki obsega točilni pult, vitrine, hladilnik, pomivalni stroj, kavni avtomat, barske stole, mize s klopmi ter drobni inventar. Lokal je poleg postrežbe pijače urejen še za hitro pripravo hrane oz. jedi po naročilu. V notranjosti lokala so na cca. 120 m² površine na voljo točilni pult, lesene mize in klopi za postrežbo pijače in hrane, kuhinja ter ločene sanitarije za goste. Ogrevanje gostinskega lokala je na radiatorje s pečjo na kurilno olje. Sanitarna voda se ogreva s toplotno črpalko zrak-voda.

Iz kuhinje vodi stopnišče v kletne prostore, v katerih 2 ločena prostora, opremljena s policami, služita kot skladišče za zaloge hrane in pijače. Površin namenjenih za hrambo zalog je cca. 50 m². V kletne prostore se lahko dostopa tudi iz zadnje strani objekta.

Dodatno prednost v sklopu najema nudi cca. 60 m² velika pokrita terasa, ki je ogrevana (talno gretje). Pred lokalom je 10 parkirnih prostorov na katere se dostopa iz glavne ceste skozi Banovce. Gostinski lokal se nahaja 0,5 km od term Banovci, obkrožen z urejeno zelenico in v neposredni bližini apartmajskih nastanitev. V samem objektu je v pripravi izvedba wellnessa s hiperbarično komoro ter ureditev apartmajev, kar bo bodočemu najemniku prineslo priložnost za dodaten promet.  

Mesečna najemnina je odvisna od (kurilne) sezone, tako od 1. 5. do 31. 10. znaša 500€, med 1. 11. in 30. 4. pa 200€. Poleg najemnine se plačujejo tudi stroški, glede na porabo. Najemnik pred začetkom najemnega razmerja poravna varščino v višini 1.500€.  

Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla najema, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo ogleda, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t. j. pri oglaševani najemnini 400 € +22 % DDV.

V idiličnem naselju, znanem po zdraviliškem turizmu, se ponuja poslovni prostor za nadaljevanje gostinske ponudbe. Ugodna najemnina, v katero je vključen tudi inventar, je kot nalašč za nove poslovne začetke. Za več informacij smo za vas vedno na voljo.  Vsem zainteresiranim priporočamo ogled in podrobnejšo seznanitev s ponudbo oddaje gostinskega lokala.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031 260 081 - Darko Dević
Email: darko.devic@re-max.si

Vaše povpraševanje