Kaj menijo drugi o nas?

Mnenj naših strank se vedno veselimo. Preberite, kakšne izkušnje so imeli drugi z nami.

Pričevanje zadovoljnih strank

Ko sva se odločila najti svoj novi dom, sva se iskanja najprej lotila sama. Po nekaj mesecih sva ugotovila, da sva pred nalogo, ki ji nisva kos. Iskanje stanovanja naju je začelo obremenjevati, namesto da bi se projekta veselila.
V veliko pomoč nama je bila Melita. Ne samo, da je odlična v tem, kar počne, to dela predvsem s srcem in z veseljem. Zna prisluhniti željam, tegobam in ob tem najde tiste besede, ki ti v danem trenutku zelo pomagajo. Človek na mestu.
Kar nekaj stanovanj smo si ogledali, se utapljali v straneh zemljiškoknjižnih izpiskov, dokler nam poti ni prekrižalo natanko takšno stanovanje, kot sva si želela. Kmalu sva ugotovila, da je najti stanovanje komaj prvi korak, vse ostalo urejanje papirjev pa naju še čaka.
Prav za to sva izjemno hvaležna Meliti, ker je ta papirnat vihar prevzela ona. Takoj sva videla, da obvlada svoj posel. Če nam je slučajno kje zaškripalo, je znala s svojo pozitivnostjo, iskrico in predvsem mirnim tonom povedati, da so stvari rešljive. Da sploh ni tako grozno, kot se nama v tem trenutku zdi. Točno to je stranki, precej zahtevni, v velik plus. Dejstvo, ki govori, da se bodo stvari na koncu zložile natanko tako, kot se morajo. Kot si želiva.
Tako je tudi bilo. V stanovanje sva se vselila že pred rokom, saj je komunikacija med agentko in banko potekala hitro in brez težav. Vsi smo sodelovali. Ko namreč srčni ljudje stopijo skupaj, se vse zloži na prava mesta.
Čeprav sem pred to izkušnjo bila mnenja, da so nepremičninske agencije zgolj vmesni in nepotreben posrednik, lahko zdaj to tezo takoj ovržem. Priznam, da sama ne bi zmogla. Ko torej ne veste, kako naprej, vprašajte. Pomagali vam bodo. In pri Remax-u, predvsem pa najina Melita, vedo, kaj delajo. To delajo s srcem, z znanjem in strokovno.
Te lastnosti iščeš pri ljudeh, ko se znajdeš na začetku nove poti v življenju. Nekoga, ki sliši, čuti in razume. Tak zna tudi najbolje pomagati.
Hvala, Melita, in hvala Remax, brez vas ne bi bilo enako. :)
Barbara in Miha

 

Zelo dobra izkušnja z agencijo Remax v Mariboru. Ko smo kupovali nepremičnino, smo naleteli na profesionalen odnos in odlično odzivnost gospe Jasmine Sanković. Kljub dejstvu, da je šlo za cenejšo nepremičnino, so res dali vse od sebe in nam ponudili ustrezno svetovanje in pomoč. Glede na zapleteno pravno stanje nepremičnine si verjetno brez (dobre) agencije ne bi upali skleniti posla. Vse se je izteklo, kot se mora, in tudi uspešno zaključilo. Hvala!
Dario JH

 

 

Prijazen, prilagodljiv in ustrežljiv nepremičninski posrednik lahko zelo ublaži stres selitve. Pri ReMaxu je to definitivno zagotovljeno. Hvala, Tina!
Simona Partljič