Izjava o varovanju osebnih podatkov

Vaša zasebnost in zaščita vaših osebnih podatkov sta za nas pomembna in v celoti skladna s smernicami evropske uredbe o varstvu osebnih podatkov.

 

Osebni podatki

Interakcija z našo spletno stranjo naj bi bila zanimiva in uporabniku prijazna izkušnja, in da bi lahko v celoti izkoristili funkcije in ponujene storitve, bomo morda potrebovali vaše osebne podatke.

Na tej spletni strani obstaja več kontaktnih obrazcev, ki se uporabljajo za vzpostavitev stika s predstavnikom podjetja Nepremičnine Maribor d.o.o., ki vam bo pomagal pri iskanju. Nekateri od teh obrazcev zahtevajo zelo osnovne podatke, kot so vaše ime, e-pošta in telefon, drugi pa zbirajo podatke, kakšno nepremičnino in kje bi jo radi našli oz. kupili.

  

Kdo ima dostop do vaših podatkov?

Ne glede na obrazec, ki ga pošljete, ste lahko prepričani, da bodo vaši podatki poslani le predstavniku podjetja Nepremičnine Maribor d.o.o.  in nikomur drugemu. Večino časa je ta oseba tudi sodelavec podjetja RE/MAX, ki bo spremljal vaše poizvedbe na seznamu.  

 

Kako zaščitimo vaše osebne podatke?

Pri Nepremičnine Maribor d.o.o. lahko do vaših podatkov dostopa samo pooblaščeni predstavnik Nepremičnine Maribor d.o.o. z uporabniškim imenom in geslom. Izven Nepremičnine Maribor d.o.o. lahko do vaših osebnih podatkov dostopa samo osebje podjetij, ki delujeta kot obdelovalec podatkov, to sta GryphTech Inc. in podjetje Internet media d.o.o., ki je odgovoren za razvoj in vzdrževanje spletnega mesta ter shranjevanje podatkov.

Vaši osebni podatki so shranjeni na varnih strežnikih, katerih delovanje je v skladu z evropskimi smernicami za obdelavo in zaščito podatkov.

 

Pravica do dostopa do vaših osebnih podatkov

V skladu z Uredbo o varstvu podatkov imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo v naših sistemih. To lahko storite na strani Dostop do osebnih podatkov ali z zahtevo preko e-mail naslova info@mbn.si.

 

Prenos podatkov

Imate tudi pravico do prenosljivosti podatkov, kar pomeni, da vam moramo dati možnost prenosa podatkov, če jih boste morali prenesti na drugo stranko.

Če zahtevate dostop do vaših osebnih podatkov s strani Dostop do osebnih podatkov, boste osebne podatke prejeli v varnem e-poštnem sporočilu. To zagotavlja dodatno prožnost v zvezi s prenosljivostjo podatkov, saj boste lahko preprosto posredovali svoje podatke drugi stranki ali jih kopirali in prilepili v vrsto datoteke, ki jo izberete.

 

Pravica do izbrisa podatkov

Uredba o varstvu osebnih podatkov vam prav tako zagotavlja, da  podjetje Nepremičnine Maribor d.o.o. izbriše vaše osebne podatke. Ko je ta postopek zaključen, bodo vsi vaši osebni podatki, s katerimi vas lahko neposredno ali posredno identificiramo, anonimni.

 

Primer

Prej: Janez Novak

Potem: NIČ

Če želite uveljaviti svojo pravico, da ste izbrisani, kliknite gumb Pozabi me v e-poštnem sporočilu, ki ste ga ustvarili, ko zahtevate dostop do svojih podatkov na strani Dostop do osebnih podatkov ali pošljite e-sporočilo z zadevo: »Izbris mojih podatkov in odjava« na info@mbn.si

Kot potrošnik imate tudi možnost zahtevati prekinitev vse komunikacije. To je koristno, če ste vzpostavili poslovni odnos z Nepremičnine Maribor d.o.o. v obliki posla ali s koriščenjem vseh storitev, ki jih ponuja nepremičninska družba. V tem primeru si družba Nepremičnine Maribor d.o.o. pridržuje pravico, da vaše osebne podatke hrani toliko časa, kot določi lokalna uprava.

V tem primeru se vaša pravica do izbrisa ne more uporabiti, vendar lahko končate komunikacijo z Nepremičnine Maribor d.o.o. (tržna e-poštna sporočila, nove nepremičnine na trgu itd.). Tipka za prekinitev komunikacije v e-poštnem sporočilu vas bo odstranila iz vseh poštnih seznamov ali tržne kampanje.