BRESTERNICA - Prodaja, Hiša Trojček

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 158 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Trojček

zgrajeno leta: 1973

Nadstropje K+P+M

Šifra: 490321062-44

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Bresternica

EI: EI v izdelavi


Cena: cca 109.900,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

158 m², trojček, zgrajen l. 1973, 920 m² zemljišča, K+P+M, Hiša na odlični lokaciji, primerna za obnovo, prodamo. Cena: cca 109.900,00 EUR


Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji starejše hiše na odlični  lokaciji v Brestrnici. Hiša je locirana  v mirnem naselju, ki je le nekaj minut oddaljeno od centra Maribora. Iz sončne posesti se ponuja čudovit razgled na reko Dravo in Pohorje. 

Posest je sestavljena iz dveh zazidljivih  parcel, ki skupaj merita 920 m² :

-ravne v izmeri 276 m² po GURS, na kateri se nahajata hiša in garaža ter 

-terasasto spuščajoče parcele, ki se zaključi s potočkom na najnižji točki parcele, ki meri 644 m². Na njej je lociran starejši pomožni objekt v izmeri 25 m² (po GURS), na dveh terasah so ostanki vinograda in nekaj sadnih dreves.

Hiša je bila zgrajena  1973, kasneje pa  obnovljena in razširjena. S sosednjima hišama (trojčki) je povezana s streho. Etažnost hiše je K+P+M.  Kvadratura hiše po GURS je 158 m², od tega 141 m² uporabne površine. V pritličju so opremljena kuhinja, dnevna soba, spalnica, soba, WC, kopalnica (tuš, bojler, pralni stroj). V drugem nadstropju so tri sobe (ena z balkonom, ki ponuja čudovit razgled), wc in več majhnih  pomožnih prostorov, podstrešja. Na dvorišču je velika garaža ter prostor za dva avtomobila. 

Streha je bila zamenjana leta 2016-Bramac, žlebovi so aluminijasti, stavbno pohištvo je leseno. Ogrevanje je na olje, kanalizacije ni-greznica. Internet-optika.

Osnova hiše je kamnita - 80 cm široki zidovi omogočajo dobro izolativnost. Vmesni predelni zidovi niso nosilni, zato jo je mogoče spremeniti  v hišo s sodobnim tlorisom. 

Lokacija in infrastruktura: 6 km do Maribora, cca. 1 km do centra Bresternice (vrtec, trgovina, pošta, itd.), do Bresternice vozi mestni avtobus na 30 min.

Namig posrednika: nakup hiše je dobra priložnost za tiste, ki iščejo svoj dom na priznani lokaciji in so si ga z dodatnimi vlaganji pripravljeni prilagoditi po svoje. 


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/232-348 - Melita Bojič
Email: melita.bojic@re-max.si

Vaše povpraševanje