BREZJE - Prodaja, Hiša Vrstna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 210 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Vrstna

zgrajeno leta: 2000

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321063-8

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Brezje

EI: Merjena EI: 0 kWh/m2a


Cena: 199.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

210 m², vrstna, zgrajena l. 2000, 369 m² zemljišča, očarljiva vrstna hiška v brezju, prodamo. Cena: 199.000,00 EUR


Dodaten opis

•Ekskluziva

•Vrstna hiša

•3 etaže x 70m² + izdelano podstrešje

•Zemljišče 369m²

•V celoti opremljena

Predstavljam vam izredno prostorno ter estetsko dovršeno vrstno hišo v Brezju. Vsak detajl hiše je dobro premišljen, smiselno uvrščen in s tem zagotovljen maksimalni izkoristek prostorov.

Hiša je vmesna, opečne gradnje in vsebuje 3 etaže + izdelano podstrešje. Grajena je bila leta 2000 in sicer je bila skozi vsa leta skrbno vzdrževana. 

Je izredno prostorna in zajema klet, pritličje, mansardo ter bivalno podstrešje. 

Ima dva ločena vhoda, tako glavni vhod, kot tudi direkten vhod v kletni prostor. Iz kletnega prostora vodi še dodatno svoj izhod in sicer na zelenico pri zadnjem delu hiše. 

Prostori so dobro razporejeni in sicer se iz manjše predsobe premaknemo do pisarne ter naprej do osrednjih prostorov; dnevno bivalni prostor ter kuhinja z jedilnico. Iz pritličnih dnevnih prostorov je pogled ter izhod na teraso in zelenico.

V mansardnem delu so tri sobe in kopalnica. 

Podstrešje je bilo v celoti obnovljeno in sicer je zasnovano v prijetnem, lesenem stilu in vsebuje prostorna strešna okna proizvajalca Velux.

Kletni prostori so bili v celoti prenovljeni in sicer imajo ločeno kopalnico ter wc, dnevno sobo, prostorno kuhinjo z jedilnico ter ločene kurilne in utility prostore. 

Pohištvo v hiši je visokokakovostnega razreda ter stilsko dovršeno iz kolekcije Bidermajer, slovenskega podjetja Stilles, ki ga odlikuje lasten razvoj izdelkov, dolgoletna tradicija ter visoka stopnja ročne obdelave. Vrata v hiši so iz kvalitetnega masivnega češnjevega lesa.

Lestenci vrhunske kakovosti so bili pripeljani iz Benetk in sicer so iz pihanega ter ročno oblikovanega muranskega stekla.

Hiša se ogreva z vgrajeno toplotno črpalko (2019) proizvajalca Viessman in sicer preko talnega gretja oziroma radiatorjev. Ima tudi vgrajeno klima napravo v primeru vročih dni.

Pred hišo je zagotovljen parking za 4 avtomobile, za hišo je dovolj ravne zelenice, kjer se lahko v miru spočijete po napornih dneh.

Hiša je locirana v bližini celotne infrastrukture, je bremen prosta in ter opremljena z vso potrebno dokumentacijo. Prodaja se z vso opremo – kot je videno na slikah.

V kolikor si želite bivati v bližini vseh povezav, hkrati pa še dovolj odmaknjeno od mestnega vrveža, vas vljudno vabim, da me kontaktirate za več informacij. Tu sem za vas, Tanja Podgornik 031 846 372.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031 846 372 - Tanja Podgornik
Email: tanja.podgornik@re-max.si

Vaše povpraševanje