BREZJE - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 600 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1968
adaptirano l. 2005

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321059-42

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Brezje

EI: F (150 - 210 kWh/m2a)


Cena: 540.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

600 m², samostojna, zgrajena l. 1968, adaptirana l. 2005, 611 m² zemljišča, Poslovno-stanovanjska stavba, Lokacija, Garaža, Parkirišče, Zidana z opeko, Zemljiška knjiga, Alarmni sistem,Obnovljeno, Kuhinja z jedilnim pultom, Opremljeno, Ogrevanje na kurilno olje, Parket, Varnostni sistem, Klet/shramba, Pralnica, V bližini šole, Dobra logistična povezava, V bližini avtobusne postaje, V bližini cerkve, V bližini avtoceste, Bližina gozda, Naselje, Sever, Jug, Klima, Kabelski priključek, Elektrika, Kanalizacija, Internet, Voda, prodamo. Cena: 540.000,00 EUR


Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji poslovno stanovanjskega objekta v dejanski skupni izmeri cca. 600 m² (po podatkih GURS 293 m² neto tlorisne površine*), ki obsega gostinski lokal, kozmetični salon in stanovanjske površine, na odlični lokaciji v Brezju. Zemljišče v izmeri 611 m² je v celoti ograjeno. Stavba (starejši del) je bila zgrajena l. 1968, kasneje pa je bil dograjen še prizidek (urejen v več fazah do l. 2005) v podolžni tlorisni obliki, kjer se nahaja gostinski lokal s pokritim letnim vrtom in garaža. Objekt je klasične gradnje, fasada je bila urejena l. 2000, okna so PVC, z dvoslojno zasteklitvijo, streha je bila obnovljena l. 2005 (kritina Hosekra). Ogrevanje je centralno, na kurilno olje. V objektu je klima.

Stanovanjski del obsega dve etaži: v pritličju se nahajajo predprostor, soba-pisarna, pralnica in kurilnica, v nadstropju kuhinja z jedilnico, prostorna dnevna soba, dve spalnici in velika terasa (cca. 48m²). S terase je dostop do  pribl. 150 m² velikega, še neizdelanega prostora, kjer je možno urediti ločeno večjo stanovanjsko enoto ali več manjših.

Poslovni del v pritličju je razdeljen na dve enoti z ločenima vhodoma – gostinski lokal z vsemi pripadajočimi prostori (cca. 130 m²) in solarni studio s kozmetičnim salonom (49,88 m²). 

Gostinski lokal je popolnoma prenovljen in opremljen ter pripravljen za takojšnji začetek obratovanja. V njem je 60 sedišč. Pred lokalom je pokrit gostinski vrt v izmeri cca. 60 m².

V kozmetičnem salonu je še nekaj opreme, prostor pa je možno skladno s poslovno idejo novega lastnika z minimalno investicijo takoj preurediti.

Objekt ima vsa potrebna dovoljenja in tudi več urejenih parkirnih mest za stranke.

Zaradi zanimive lokacije – bližina obvoznice, lokalne ceste Mb - Duplek in centra mesta ter možnosti takojšnjega obratovanja priporočamo nakup!

*Podatki o površini 293 m² neto tlorisne površine so povzeti po GURS, stavba nima urejenega katastrskega vpisa.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 051/610-557 - Nataša Goričan
Email: natasa.gorican@re-max.si

Vaše povpraševanje