BREZJE - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 330.6 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1992

Nadstropje K+P+M

Šifra: 490321063-39

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Brezje

EI: Ni podatka


Cena: 375.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

330,6 m², samostojna, zgrajena l. 1992, 1.647 m² zemljišča, K+P+M, Stanovanjska hiša na čudoviti mirni lokaciji, prodamo. Cena: 375.000,00 EUR


Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji lepo vzdrževane dvostanovanjske hiše v Brezju, ki je bila zgrajena leta 1992, ter stoji na 1.647 m² velikem ograjenem zemljišču. Objekt ima 330,60 m² skupne površine, od tega 190,50 m² uporabne površine, ter kletne prostore, shrambo, teraso.
Ob hiši stoji dodaten objekt - garaža, kjer je mogoče parkirati dva avtomobila. Pred objektom pa so na voljo vsaj še 3 parkirna mesta.

Objekt je masivne, protipotresne gradnje, etažnosti K+P+M. Tako pritličje kot mansarda sta bivalno, obrtniško ter inštalaijko v celoti urejeni, povezuje ju notranje stopnišče, oblečeno v hrastovo oblogo. V hiši so 3 kopalnice, 4 sobe za različne namene in vinska klet ter zaklonišče.

V pritličnem delu je urejeno 4-sobno stanovanje z večjo pokrito teraso in dostopom do urejene zelenice ter zelenjavnega vrta. Tlaki so v marmorju s urejenim talnim gretjem, v spalnicah je lamelni parket.

V mansardi je urejeno 3-sobno stanovanje, z veliki odprtim dnevnim prostorom, kuhinjo in jedilnico. Po tleh je položen lami8nat, v kopalnici keramika.

V letu 2017 je bila na novo prekrita streha - tegula, fasada je v Teranovi in toplotno izolirana, stavbno pohištvo je leseno s termopan zasteklitvijo in notranjimi žaluzijami. Ogrevanje prostorov je centralno s pečjo na pelete, ter možnostjo priklopa na kurilno olje. Sanitarna voda se ogreva s toplotno črpalko. Objekt je priključen na elektriko, vodo, CATV in kanalizacijo. Dostop je urejen po asfaltirani občinski cesti, z urejeno ulično razsvetljavo.

Okolica hiše je skrbno urejena in omejena z ograjo ter živo mejo, zasajeno je okrasno in sadno drevje. V neposredni bližini se nahajajo Osnovna šola, vrtec, trgovina, pošta, avtobusna postaja, dostop do AC.

Za več informacij in dogovor za ogled sem vam na voljo!


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031 846 372 - Tanja Podgornik
Email: tanja.podgornik@re-max.si

Vaše povpraševanje