BREZJE - Prodaja, Hiša Dvostanovanjska

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 250 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvostanovanjska

zgrajeno leta: 1955
adaptirano l. 2015

Nadstropje P+M

Šifra: 490321056-65

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Brezje

EI: EI v izdelavi


Cena: 225.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

250 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 1955, adaptirana l. 2015, 446 m² zemljišča, P+M, stanovanjsko-poslovna hiša-2 stanovanji in 5 najemniških sob, prodamo. Cena: 225.000,00 EUR


Dodaten opis

Stanovanjsko/poslovna hiša se nahaja na dobri lokaciji - Brezje, v okolju individualnih hiš z neposrednim izhodom na glavno cesto, lega vzhod. Oddaljenost od AC priključka je 1 km.

Hiša je zasnovana kot stanovanjsko/poslovni objekt (oddaja stanovanj ter sob)  in obsega pritličje ter mansardo. V hiši se nahajata dve  (2) samostojni stanovanji, vsako z lastnim vhodom, površina posameznega stanovanja znaša cca 75 m². Dodatno je v hiši 5 sob za oddajo, z lastnim vhodom, mini kuhinjo ter kopalnicami z toaleto.

V pritličju hiše je samostojno stanovanje z lastnim vhodom. Obsega predsobo/hodnik, dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, spalnico, garderobno sobo ter kopalnico s toaleto. Stanovanje ima izhod na zunanjo teraso. Stanovanje trenutno uporabljata lastnika. V pritličju sta dodatno dve sobi z lastnim vhodom in souporabo mini kuhinje ter kopalnice z toaleto. Dodatno se v pritličju nahaja manjša garsonjera. Vse sobe so zasedene z najemniki.

V mansardi  hiše je prav tako samostojno stanovanje z lastnim vhodom. Obsega predsobo/hodnik, dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, spalnico, garderobno sobo ter kopalnico s toaleto. V mansardi  sta dodatno dve sobi z lastnim vhodom in souporabo mini kuhinje ter kopalnice z toaleto. Sobi sta zasedeni z najemniki.

Hiša se prodaja z opremljenimi sobami, ter opremo v stanovanjih. Vsa najemna razmerja je možno takoj prenesti na novega lastnika.

Skupna površina hiše je po podatkih GURS 250 m²  ( 2 x 125 m²).

Hiša je bila zgrajena in vseljena leta 1955. Dograjena leta 2000. V letu 2015 je bila še dodatno adaptirana – nove inštalacije, radiatorji, streha objekta Trimo Trebnje, izolacijska fasada Demit. Okna so pvc, vgrajen troslojni termopan. Peč za centralno ogrevanje na kurilno olje . V vseh sobah je položen nov laminat. Novo pohištvo.

Zemljišče, ki pripada nepremičnini meri 446 m² površine in je v celoti stavbno zemljišče.

Na dvorišču so urejena parkirna mesta.

Nepremičnina je vpisana  v zemljiško knjigo, prosta bremen.

Odlična priložnost za investicijo, investicijo in bivanje ali za številčnejšo družino.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje