BREZJE - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 124 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2004

Nadstropje P+1

Šifra: 490321056-64

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Brezje

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 165.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

124 m², samostojna, zgrajena l. 2004, 276 m² zemljišča, P+1, stanovanjsko-poslovna hiša z štirimi stanovanji, prodamo. Cena: 165.000,00 EUR


Dodaten opis

Stanovanjsko/poslovna hiša se nahaja na dobri lokaciji - Brezje, v okolju individualnih hiš z neposrednim izhodom na glavno cesto, lega vzhod. Oddaljenost od AC priključka je 1 km.

Hiša je zasnovana kot stanovanjsko/poslovni objekt (oddaja stanovanj)  in obsega pritličje ter prvo nadstropje. V hiši se nahajajo štiri (4) samostojna stanovanja, vsako z lastnim vhodom. Površina posameznega stanovanja znaša cca 30 m².

V pritličju hiše sta dve samostojni stanovanji, prav tako sta dve samostojni stanovanji v nadstropju. Posamezno stanovanje obsega hodnik/predsobo,  večji dnevni prostor z dnevno sobo, kuhinjo ter jedilnico, kopalnico s toaleto ter ločeno spalnico (tloris stanovanja se nahaja med slikami). Stanovanji v pritličju je z enostavnim  gradbenim posegom možno medsebojno povezati  – pridobimo samostojno stanovanje v pritličju (60 m²). Enako velja za stanovanji v nadstropju.

Hiša se prodaja s popolnoma opremljenimi stanovanji. V stanovanjih so najemniki, s katerimi je možno podaljšati/prevzeti najemno razmerje.

Skupna površina hiše je po podatkih GURS 124 m²  ( 2 x 62 m²).

Hiša je bila zgrajena in vseljena leta 2004. Streha objekta – Trimo Trebnje, izolacijska fasada Demit. Okna so pvc, vgrajen termopan. Peč za centralno ogrevanje na kurilno olje . V vseh sobah je položen laminat. Vsako stanovanje ima lasten priklop in števec električne energije.

Zemljišče, ki pripada nepremičnini meri 276 m² površine in je v celoti stavbno zemljišče.

Na dvorišču so urejena parkirna mesta za najemnike, prostor za druženje, nadstrešek za kolesa ter sušenje perila.

Nepremičnina je vpisana  v zemljiško knjigo, prosta bremen. Prav tako je hiša etažirana (geodetski elaborat) in vpisana v kataster stavb. (Vsako stanovanje je posebej vpisano v GURS ter v zk, potencialni investitor ima tako  tudi možnost prodaje posameznega stanovanja).

Odlična priložnost za investicijo, investicijo in bivanje ali za številčnejšo družino.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje