ČENTIBA - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 128.3 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1960

Nadstropje K+P

Šifra:

Regija: Pomurska

Upravna enota: Lendava

Naselje: Čentiba

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 40.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

128,3 m², samostojna, zgrajena l. 1960, 3.244 m² zemljišča, K+P, prodamo. Cena: 40.000,00 EUR


Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji hiše v naselju Mala Dolina, kraj Čentiba. Gre za prodajo zemljišča, ki se v naravi deli na dva dela. Parcela kjer stoji hiša je velikost 3.244 m². Drugi del je zemljišča, ki v naravi predstavlja travnik, je velikost 313 m², poteka pa preko ceste. Skupna velikost zemljišča, ki je naprodaj tako znaša 3.557 m².

Stavba je neto tlorisne površine 128,3 m², do tega po podatkih GURS: bivalni prostor 43,1 m², klet 20,4 m², zaprta terasa, balkon loža 46,6 m² ter nedokončan prostor  v izmeri 18,2 m².

Hiša ima dva ločena vhoda v objekt, trenutno urejeno kot dve ločeni stanovanji. V prvem delu tako najdemo teraso, s katere je vhod v velik prostor, ki trenutno služii kot jedilnica ter dnevna soba. V prostoru zgrajena krušna peč ter postavljena peč na drv. Iz jedilnice se dostopa do sanitarij ter kuhinje.  V tem delu najdemo še kuhinjo z dnevno sobo, spalnico ter kopalnico. Drugi, ločeni del objekta sestavlja spalnico s pripadajočo kopalnico ter majhno kuhinjo. 

V hiši je urejeno centralnego ogrevanje. Objekt prav tako priklopljen na elektro in vodovodno omrežje. Vsa oprema ostane v hiši.

Za objektom je postavljena lopa, ki služi za shranjevanje različnega orodja.

Nepremičnina je na hribovitem delu, ki gleda proti zahodu. Na parceli so zasajene različne vrste sadega drevja.

Nahaja se na mirnem območju, na koncu vasi. Od centra mesta Lendava  ter avtocestenga prikjučka je oddaljena slabih 10 min vožje z avtomobilom. Do turistične znamenitosti stopla Vinarium je 5 minut hoje.

Za ogled ter dodatne infromacije sem vam na voljo.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031 539 714 - Katja Vӧrӧš
Email: katja.voros@re-max.si

Vaše povpraševanje