DVORJANE, 77 A - Prodaja, Hiša Atrijska

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 199.3 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Atrijska

zgrajeno leta: 2020
adaptirano l. 2021

Nadstropje P+1

Šifra: .490321062-81

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Dvorjane

EI: B1 (15 - 25 kWh/m2a)


Cena: cca 348.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

199,3 m², atrijska, zgrajena l. 2020, adaptirana l. 2021, 580 m² zemljišča, P+1, Atraktivna opremljena nova atrijska hiša v Dvorjanah, prodamo. Cena: cca 348.000,00 EUR


Dodaten opis

Ekskluzivno posredujemo pri prodaji hiše, ki je bila zgrajena in popolnoma opremljena  decembra 2020 in še ni bila vseljena. Hiša je popolnoma opremljena s pohištvom, ki je večinoma narejeno po meri ali nabavljeno v Turčiji ter z visokokakovostnimi gospodinjskimi aparati, LED razsvetljavo, pametno in zabavno elektroniko visokega kakovostnega ranga. Hiša je grajena iz najboljših materialov, pri gradnji je upoštevana kakovost izvedbe in trajnost materialov. 

LOKACIJA: Dvorjane so mirno naselje stanovanjskih hiš, ki se nahaja v naravi ter spada v  občino Duplek. Do Maribora je cca. 10 minut vožnje, prav tako do priključka na AC. Do najbližje trgovine je 500 metrov, do centra občine le nekaj km. 

VELIKOST: parcela, ki je v celoti ograjena z zidano osvetljeno ograjo meri 580 m². 

Hiša ima skupno površino 199,3 m² od tega je 152,3 m² bivalne površine. Na parceli je nadstrešek za dva avtomobila v velikosti 36 m², ki je varovan z daljinsko vodeno pomično ograjo.

RAZPOREDITEV: V pritličju je dnevna soba s kaminom, jedilnico ter kuhinjo, spalnica, dve otroški sobi, kopalnica (s tušem, wc, pisoarjem, dvojnim umivalnikom), shramba, ločen wc (z delom za toplotno črpalko) . Iz skupnega prostora sta dva izhoda na parcelo, enega predstavljajo pomična terasna vrata z električno vodeno roleto, ki omogoča popolno odprtje na zunanji del. 

V zgornjem nadstropju je velik odprt prostor, pripravljena kopalnica (manjka samo še sanitarna oprema), pripravljeni so vsi priključki, nameščeno talno ogrevanje, položene so talne obloge, vgrajena strešna okna, zaključena so slikopleskarska dela.

Zunaj je nameščena letna kuhinja s klasičnim žarom in hladilnikom, pripravljena je betonirana plošča za postavitev bazena premera 5,5 m.

NAČIN GRADNJE: hiša je grajena iz Wienerberger phoroterm zidakov, Fasada Baumit 10 cm, streha Bramac antracit, žlebovi PV antracit, okna PVC trislojna izolativna (uvoz iz Nemčije), povsod električno upravljane žaluzije. Vhodna vrata so protivlomna.

TALNE OBLOGE: lepljen Vinyl visokega razreda, lesene stopnice (bukev)  so ročno izdelane po meri . Zunaj so položeni tlakovci Podlesnik, pod njimi je posebna zaščitna folija, ki zavira rast plevela.

ZIDOVI, STROPOVI v pritličju so posebnost te hiše, saj so dekorativni ometi narejeni ročno iz posebnega (pralnega) materiala uvoženega iz Turčije. Dekorativni strop v dnevni sobi je narejen unikatno iz posebnega kamna, ki vizualno deluje prosojno. Zid v dnevni sobi je  prevlečen z materialom, ki se v temi osvetli. Povsod so narejene dekorativne  štukature, pod katerimi je Led razsvetljava na daljinsko upravljanje, ki omogoča zatemnitev in poljubno spreminjanje 6 barv.

OPREMA: Pohištvo je narejeno po meri iz visokokakovostnega materiala mediapan, vse omare in predali z mehkim zapiranjem. Steklena vrata na hodniku se avtomatsko zapirajo. Kuhinjski pult je iz pravega marmorja. Štedilnik, mikrovalovna, pečica, vgradni hladilnik,  zamrzovalnik, izvlečljiva napa na daljinsko upravljanje Gorenje, kavni aparat in OLED televizijski sprejemnik Philips. Vsa oprema in aparati so vključeni v ceno in še imajo garancijo. V kuhinji je tudi kompletna nova posoda in mali gospodinjski aparati. Preproge in dekorativni predmeti so uvoženi iz Turčije. 

OGREVANJE: toplotna črpalka Daikin zemlja zrak (talno ogrevanje po celi hiši), dve ogrevalni klimi v osrednjem prostoru, zidan kamin na drva, ki ogreva celo hišo.

VAROVANJE: hiša je nadzorovana s štirimi kamerami-spremljanje preko aplikacije na telefonu.

STROŠKI: skupaj na mesec 110 eur (str. za maj 2022: elektrika cca 72 EUR, voda 21 eur, odvoz smeti 17 eur)

INFRASTUKTURA: kanalizacija, internet (Telekom) 

Nakup je primeren za tiste, ki iščejo kvalitetno grajeno hišo najsodobnejših trendov, se navdušujejo nad luksuzom  in bi se radi vselili takoj in to dobesedno samo s kovčki. 


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/232-348 - Melita Bojič
Email: melita.bojic@re-max.si

Vaše povpraševanje