GRADIŠKA, ZGORNJA KUNGOTA - Prodaja, Posest Zazidljiva

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 839 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321062-18

Regija: Podravska

Upravna enota: Pesnica

Naselje: Gradiška

EI: Ni podatka


Cena: cca 31.882,00 EUR/m2
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

839 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, Zazidljiva sončna parcela Kungota Gradiška-ugodno, prodamo. Cena: cca 31.882,00 EUR/m²


Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji zazidljive, sončne parcele z rahlim naklonom v velikosti  839 m².

Priključki na električno, vodovodno in ostalo infrastrukturo so ob cesti. Dostop do zemljišča je iz javne ceste. V naselju je v planu gradnja kanalizacije in  ultra hitre širokopasovne optične infrastrukture. 

Lokacijska informacija glede na namensko rabo predvideva stanovanjske površine eno in dvostanovanjski objekti za bivanje in spremljajoče dejavnosti z vIšInskim gabaritom P+1+M..

PREDNOSTI LOKACIJE so dobra prometna povezava s centrom Maribora, bližina gozda, hribov, sončna lega, redka poseljenost, mir, urejena infrastruktura. 

Oddaljenost do centra Maribora je 11 km, 6  km do avtocestnega križa, 20 km do mejnega prehoda Šentilj. Bližina trgovine, vrtca, šole, pošte. Mirna, prijetna in varna soseska.  

Zelo primerno za družine z otroci, ki želijo bivati v neposredni bližini mesta, a hkrati v čistem in mirnem tradicionalnem primestnem okolju, ki omogoča aktivno preživljanje prostega časa v naravi  (kolesarjenje po urejenih prometnih poteh, veliko možnosti za šport - nogometni, tenis, badminton klub, kulinarična doživetja na vinski cesti, sprehodi po vinogradih in gozdovih).  

Skupna cena: 31.882,00 eur, cena/m²: 38 eur.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031/232-348 - Melita Bojič
Email: melita.bojic@re-max.si

Vaše povpraševanje