HOTINJA VAS - Prodaja, Hiša Dvostanovanjska

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 139 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvostanovanjska

zgrajeno leta: 1974

Nadstropje P+1

Šifra: 490321004-74

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Hotinja Vas

EI: Ni podatka


Cena: 105.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

139 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 1974, 660 m² zemljišča, P+1, Vrt, Parkirišče, Balkon, Zemljiška knjiga, Ogrevanje na kurilno olje, Delno opremljeno, Ogrevanje na trdo gorivo, V bližini avtobusne postaje, V bližini avtoceste, V bližini avtoceste, V bližini javnega transporta, Naselje, Kabelski priključek, Elektrika, Možnost kamina, Kanalizacija, Internet, Voda, prodamo. Cena: 105.000,00 EUR


Dodaten opis

V Hotinji vasi na sončni lokaciji, je na prodaj samostojna dvostanovanjska hiša s pridobljenim gradbenim dovoljenjem za prizidek. Objekt je zgrajen leta 1974. Delno so bila zamenjana okna, strešna kritina je bila zamenjana l. 1990, fasada je klasična, še brez izolacije. Pred hišo je nadstrešek za dva avtomobila, zemljišče v velikosti 660 m², je pravokotne oblike in v celoti ograjeno. Za hišo je velika pokrita terasa in zelenjavni vrt.

Hiša je grajena P+1, po podatkih GURS velikosti 138,80 m². V pritličju je kurilnica, shramba, soba, kuhinja, nova kopalnica s tušem in dnevna soba z možnostjo izhoda na teraso oz. prizidek. V prvo etažo vodi široko stopnišče in obsega: ločen WC, kopalnico, eno veliko in eno manjšo sobo, ter povezano kuhinjo, jedilnico ter dnevno sobo, z izhodom na balkon.

Ogrevanje je urejeno na kurilno olje in kamin, hiša je priklopljena na kanalizacijo, ima vso potrebno infrastrukturo.  

Hiša se prodaja delno opremljena oz. po dogovoru.

Lokacija: v bližini avtobusna postaja, vlak, AC priključek.

Priporočamo!


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/197-779 - Jasmina Sanković
Email: jasmina.sankovic@re-max.si

Vaše povpraševanje