JUROVSKI DOL - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 232.6 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1996
adaptirano l. 2000

Nadstropje K+P+M

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Lenart

Naselje: Jurovski dol

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 325.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

232,6 m², samostojna, zgrajena l. 1996, adaptirana l. 2000, 2.351 m² zemljišča, K+P+M, Vila z vinotočem (bivalni prostori, gostinski obrat, vinska klet). Idilična lokacija, popolna zasebnost. +gradbena parcela, prodamo. Cena: 325.000,00 EUR


Dodaten opis

**VILA Z VINOTOČEM

Edinstvena priložnost! Na vrhu idiličnih Zgornjih Partinj v Jurovskem dolu vam predstavljamo nepremičnino, ki združuje zgodovino, zasebnost in priložnosti za gostinsko obrt. V hiši so tri spalnice, ena kopalnica ter dodatni straniščni prostori za gostinjski obrat in dve kuhinji. Pritličje je bilo uporabljeno kot gostinski obrat, prvo nadstropje pa v bivalne namene.

Hiša, po podatkih GURS, meri 232,6 m², od tega 169,2 m² bivalne površine. Stavba je tudi podkletena, z zelo prostorno kletjo, ki meri 28 m². Celotna parcela obsega 2.351 m², kar pomeni obilico prostora za uživanje v naravi. Poleg čudovite hiše boste na posestvu našli tudi pomožni kmetijski del, ki vključuje dve garaži in prostor za shranjevanje.

Posestvo vključuje tudi del parcele, ki trenutno zeleni, vendar je zemljišče gradbeno, kar pomeni, da lahko ta raj razširite po svojih željah. Okna v hiši so dvoslojna in so bila zamenjana leta 2000, kar zagotavlja učinkovito izolacijo in udobje. 

Za ogrevanje hiše lahko izbirate med dvema možnostima - na drva ali kurilno olje - saj sta na voljo dve peči. Na posestvu je na voljo tudi optično omrežje, ki omogoča hiter internet. Kanalizacijo nadomešča sodobna čistilna naprava, ki je bila vgrajena pred 3 leti.

Hiša je rezultat temeljite rekonstrukcije starejše stavbe, ki je na tem mestu stala že od leta 1870. Leta 1996 se je začel proces preobrazbe, leta 2000 je bila celotna streha in fasada prenovljena, kar je dalo stavbi novo življenje. Hiša je bila zasnovana in prilagojena po željah lastnikov, ki so v preteklosti vodili priznan vinotoč ravno na tem mestu. Zato je del hiše namenjen gostinskemu delu, vključno z vinsko kletjo, kjer lahko ljubitelji vina uživajo v najboljših kapljicah.

RAZPOREDITEV:

Pritličje:

- Predprostor,

- Shramba,

- Bivalni prostor z jedilnico,

- Posebna soba za počitek v stolpu,

- Kuhinja,

- Okrepčevalnica/soba za goste,

- Delovni prostor, 

- Kurilnica,

- WC za moške,

- WC za ženske,

Mansarda:

- Dnevna soba z balkonom,

- Spalnica z balkonom, 

- Soba v stolpu,

- Kuhinja,

- Shramba,

- Otroška soba,

- Utility,

- Kopalnica v stolpu.

LOKACIJA:

V osrčju narave in s pogledom na vse okoliške kraje je hiša zelo dobro logistično povezana. Po novi cesti se lahko spustite proti Mariboru v le 15 minutah in ste v 5 minutah pri priklopu na AC priključek.

Posebno pozornost pritegnejo krasni stolpi hiše, ki ne samo popestrijo njen izgled, temveč jo naredijo resnično edinstveno. V notranjosti stolpov se skrivajo prikupne sobe in udobna kopalnica, ki nudijo udobje in zasebnost. Hiša je zasnovana tako, da vam omogoča veliko mero zasebnosti, saj se proti jugu odpira prelep razgled, medtem ko na severu zatira poglede stavba.

To je resnično idealen prostor za tiste, ki si želijo občutiti energijo narave in uživati v popolni zasebnosti. Poleg tega pa ima tudi ogromen potencial za gostinsko dejavnost, saj je bila hiša že večkrat uporabljena za organizacijo porok in drugih prireditev. Ta čarobna hiša vas bo očarala s svojim pogledom na okoliške hribe in nepozabnim razgledom na prelepo Mariborsko Pohorje. Ob jasnem dnevu lahko celo opazujete pohodnike na progi Stadion na Pohorju.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da postanete lastnik tega čudovitega koščka raja, ki vam ponuja edinstveno kombinacijo zgodovine, zasebnosti, narave in gostinskega potenciala. Stopite v stik z nami in si rezervirajte ogled te nepremičnine, ki bo presegla vsa vaša pričakovanja!


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 041 773 966 - Eva Pogorevčnik
Email: eva.pogorevcnik@re-max.si

Vaše povpraševanje