KRČEVINA PRI VURBERGU - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 575 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2006

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321055-61

Regija: Podravska

Upravna enota: Ptuj

Naselje: Krčevina pri Vurbergu

EI: EI v izdelavi


Cena: 950.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

575 m², samostojna, zgrajena l. 2006, 22.291 m² zemljišča, vila z velikim posestvom prodamo, prodamo. Cena: 950.000,00 EUR


Dodaten opis

Površina  575 m² od tega bivalne površine 380 m², K+P+1, zgrajena l. 2006, površina pripadajočega zemljišča 22.291 m² , K+P+1. Cena: 950.000 €.

MOŽNOST ZAMENJAVE NEPREMIČNINE ZA HIŠE NA SLOVENSKI ALI HRVAŠKI OBALI.

Vila se nahaja na izredno mirni lokaciji sredi neokrnjene narave in hkrati blizu vsakodnevnih potreb za  nemoteno življenje.

Vila s posestvom nudi odlično priložnost za družino z otroci, bodisi za poslovne namene ali objekt z možnostjo turizma, kmetijstva, za ljubitelje živali, kot so konjereja, drobnica  in podobno, saj se razprostira na več kot  22.000 m², od tega je večina zemljišča negovanih  travnatih površin s premišljeno zasaditvijo sadnega in drugega drevja ter 5.000 m² gozdnih površin.

Skozi vhodni portal do vile vodi 100 m  ceste z drevoredom, ki ponuja pogled na celotno posestvo, s popolno zasebnostjo, čudovito naravo z lastnim vodnjakom s pitno vodo in izvirom potoka v gozdu, z možnostjo zajezitve in pridobitve vodnih površin.

Posest daje možnost različnim načinom življenja in neskončne možnosti najvišje kakovosti bivanja.

Vila in okolica sta zasnovani po južnem mediteranskem stilu, s stebri in velikimi terasami. Pri tlorisu je poudarek na nad kriti vozno-vhodni predel, reprezentativni vhod, ki popelje obiskovalca v prostorno predsobo in naprej v dvorano z mogočnim stopniščem z galerijo, veliko bivalno kuhinjo  z izhodom na veliko teraso, dnevnim prostorom s kaminom z izhodom na pokrito teraso, jedilnico, sobo za goste s kopalnico, garderobno sobo, pralnico z sušilnico in sanitarije. V zgornji etaži je glavna spalnica z garderobno sobo in kopalnico, druga spalnica s kabinetom oz. igralnico z izhodom na teraso velikosti 25 m², fitnes sobo z izhodom na teraso 40 m², z možnostjo preureditve v spalnico, pisarno ter veliko kopalnico. V sklopu vile sta dve garaži za vozila in kurilnica. 10 metrov od vile je samostojni objet, ki zajema letno kuhinjo v povezavi z vinsko kletjo, prostor v pripravi za zunanje sanitarije ter dodatno kletjo pod veliko teraso.

Vila ima talno gretje, ogrevanje preko nove toplotne črpalke vgrajene 2020,v dnevni sobi je kamin, s katerim je tudi možno ogrevanje vseh prostorov. Talna keramika je visokega kakovostnega razreda, prav tako stenske obloge znamke Versace. Objekt se prodaja delno opremljen oz. oprema po dogovoru.

Oddaljenost: Maribor 20 Km, najstarejše Slovensko mesto Ptuj 7 km, golf igrišče Ptuj 8 km, smučišče Pohorje 25 km,   Graz letališče 65 km, Zagreb letališče 90 km, Ljubljana letališče 120 km.
Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/880-120 - Milan Kukovič
Email: milan.kukovic@re-max.si

Vaše povpraševanje