LENART V SLOVENSKIH GORICAH - Prodaja, Stanovanje 1-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 47.9 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 1-sobno

zgrajeno leta: 1975

Nadstropje P/6

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Lenart

Naselje: Lenart v Slovenskih Goricah

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 90.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

47,9 m², 1-sobno, zgrajeno l. 1975, P/6 nad., Manjše funkcionalno stanovanje v Lenartu, prodamo. Cena: 90.000,00 EUR


Dodaten opis

Ekskluzivno posredujemo pri prodaji 1 - sobnega stanovanja v pritličju (objekt brez dvigala) večstanovanjske stavbe na iskani lokaciji na območju Lenarta v Slovenskih goricah (Partizanska cesta) z balkonom (sicer dodatno razširjen v dnevni prostor) in kletjo. Lega oziroma orientiranost stanovanja S in Z.

Stanovanje ima funkcionalen tloris in ne potrebuje večjih vlaganj. Parkiranje je omogočeno pred blokom oziroma na funkcionalnem zemljišču ob bloku, vendar parking ni zagotovljen.

Po izmerah GURS-a je neto poršina 47,9 m², od tega uporabne površine 43,6 m² in kletni boks 3,5 m². Gre za redno vzdrževan in urejen objekt (obnovljena streha in fasada po zahtevah EKO sklada, 14 cm stiropor), ki se nahaja v bližini vse potrebne infrastrukture (mestni park, zdravstveni dom, vrtec, pošta, trgovina, avtobusna postaja).

Stanovanje obsega kuhinjo z jedilno mizo, dnevno sobo/spalnica z razširjenim balkonom in kopalnica z WC-jem ter predsoba/hodnik. V hodniku, kuhinji in v dnevni sobi je laminat, v kopalnici so ploščice. Stanovanje je delno opremljeno in vsa oprema ostaja v stanovanju.

Okna so PVC in redno vzdrževana. Stanovanje je bilo obnovljeno med leti 2010 - 2016. Ogrevanje je urejeno preko mestne kotlovnice na biomaso. Možna uporaba skupnih prostor za sušenje perila.

Stanovanje je vseljivo takoj. Primerno tudi kot investicija oziroma naložbena nepremičnina. 


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 068 164 527 - Martin Kandrič
Email: martin.kandric@re-max.si

Vaše povpraševanje