LENART V SLOVENSKIH GORICAH - Prodaja, Poslovni prostor Večji poslovni kompleks

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 622.1 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Večji poslovni kompleks

zgrajeno leta: 2010
adaptirano l. 2021

Nadstropje Ni podatka

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Lenart

Naselje: Lenart v Slovenskih Goricah

EI: EI: Izračun ni mogoč


Cena: 990.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

622,1 m², večji poslovni kompleks, zgrajen l. 2010, adaptiran l. 2021, 236 m² zemljišča, Poslovni kompleks na avtobusni postaji v Lenartu, prodamo. Cena: 990.000,00 EUR


Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji poslovnega kompleksa, ki se nahaja na frekventni lokaciji  - neposredno na avtobusni postaji v Lenartu. Poslovna stavba je bila zgrajena leta 2010 in jo sestavlja 8  enot, ki so večinoma v najemu kot prehrambeni lokali (fast food, sladoledarna, dnevni bari), lokali za osebne storitve, butiki.)

Del stavbe, ki je na nasprotni strani avtobusne postaje je še nedokončan in predstavlja možnost za finalizacijo dodatnih novih lokalov. V mansardi sta dve dokončani bivalni enoti (garsonjeri z vodo, elektriko, kopalnico), v preostanku mansarde pa je prostor za dokončanje 6 dodatnih bivalnih enot. Osnova za instalacije ter montažni predelni zidovi so že postavljeni. V kleti je velik odprt nefinaliziran prostor, ki je primeren za prehrambeni obrat ali diskoteko.

Izmere po GURS:

Parcela na kateri stoji stavba: 236 m².

Stavba v treh etažah v skupni izmeri 622,10 m² je sestavljena iz 8 ločenih delov stavbe:

1. 30,30  m² prehrambeno gostinski obrat

2. 27,30 m² trgovski del

3. 27,30 trgovski del

4. 96,70 prehrambeno gostinski obrat

5. 20,30 m² trgovski del

6. 181,30 m² prehrambeno gostinski obrat

7. 197,60 prehrambeno gostinski obrat

8. 41,30 m² skupni kom. prostor

Zgradba je grajena klasično-porotherm zidaki. Streha je Creaton opečno rjava, žlebovi bakreni, stavbno pohištvo je PVC. Ogrevanje je urejeno daljinsko in delno samostojno ogrevanje na elektriko.

Dokumentacija je urejena, katastrski vpis  je v urejanju, gradbeno, uporabno dovoljenje je pridobljeno.

Nakup predstavlja dobro investicijsko odločitev, saj se nepremičnina nahaja na zelo frekventni lokaciji v centru mesta, ki se hitro razvija. Večina lokalov je v najemu, kar zagotavlja zanesljiv denarni tok za povrnitev v investicijo. Stavba ima še veliko potenciala za dodajanje samostojnih poslovnih enot ali preoblikovanje obstoječih enot.

Kupec prevzame v plačilo DPN in del provizije za posredovanje  ter strošek izpeljave pravnega posla, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi prodajne pogodbe, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/232-348 - Melita Bojič
Email: melita.bojic@re-max.si

Vaše povpraševanje