LOG - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 72.3 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1870

Nadstropje Ni podatka

Šifra:

Regija: Posavska

Upravna enota: Sevnica

Naselje: Log

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 124.900,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

72,3 m², samostojna, zgrajena l. 1870, 325 m² zemljišča, Hiša na frekventni lokaciji, prodamo. Cena: 124.900,00 EUR


Dodaten opis

V Logu pri Sevnici je na prodaj hiša z možnostjo ureditve stanovanja v mansardi. Leži na začetku naselja Log ob cesti Radeče – Krško, s katere je urejen dostop do hiše. Hiša je etažnosti P + M, s tem, da mansarda ni urejena in kot taka nudi možnost vzpostavitve dodatnega stanovanjskega dela. Površina pritlične etaže po Gurs evidencah znaša 72,3 m², enake površine je tudi mansarda.

Iz hodnika so lahko vstopa v pet ločenih prostorov ter v prostor s stopnicami v mansardo. Na levi strani hodnika so wc in ločena kopalnica ter kuhinja z jedilnico. Na desni pa dve sobi. Po tleh je keramika in laminat. Okna so lesena z roletami. Vsi prostori so svetli, saj imata tudi wc in kopalnica okno, v kuhinji z jedilnico ter eni od sob sta po 2 večji okni. Prezračevanje prostorov je naravno z odpiranjem oken, v wc-ju, kopalnici, kuhinji in sobi so še dodatno zračniki (v kopalnici tudi ventilator). Ogrevanje je na radiatorje s pečjo na drva. Ogrevanje tople vode pa na elektriko.

Na strani hiše, kjer je vhod, je po celi strani nadstrešek. Ob hiši je manjši pomožni objekt za shranjevanje. Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje več vozil. Na spodnji strani parcele je bila pred 4 leti postavljena škarpa, ki preprečuje zdrs zemljine.

Hiša se prodaja brez stvari v njej z možnostjo takojšnjega prevzema oz. vselitve. Vsa glavna infrastruktura se nahaja v 4 km oddaljenem Boštanju oz. v Sevnici. V neposredni bližini je postajališče javnega prometa in trgovina.

Glede na razporeditev in velikost prostorov, je ena od možnosti tudi sprememba namembnosti in preureditev v poslovne prostore. Primerna je tudi za bivanje delavcev. Z ureditvijo mansardne se število prostorov za bivanje ali najem še poveča. Vabljeni na ogled, na katerem se lahko v živo prepričate, ali gre vaša zamisel o umeščanju novih vsebin skozi.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031 260 081 - Darko Dević
Email: darko.devic@re-max.si

Vaše povpraševanje