MARIBOR, HOČKO POHORJE - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 88.8 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta: 2010
adaptirano l. 2022

Nadstropje M/5

Šifra: 490321062-72

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Maribor

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: cca 241.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

88,8 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2010, adaptirano l. 2022, M/5 nad., Luksuzni penthouse apartma v naselju Bolfenk na Pohorju, prodamo. Cena: cca 241.000,00 EUR


Dodaten opis

Ekskluzivno posredujemo pri prodaji luksuznega penthouse apartmaja v naselju Bolfenk na Pohorju.

LOKACIJA: Zgradba se nahaja v osrednjem delu novejšega hotelsko apartmajskega kompleksa na Pohorju - pred objektom Pohorje village wellnes in spa resort, desno od Hotela Videc, nekaj minut hoje do hotela Bellevue, zgornje postaje gondole, smučišč, down hill proge. V mirni ulici so trgovine, spa kompleks z bazenom in restavracija.

PROSTORNINA: bruto po GURS 88,8m² - uporabna površina 82,20 bivalni prostor+ balkon 3,6 m²+ ski depo 3,00 m².

ZGRADBA  v kateri je 19 stanovanj  je bila izgrajena leta 2010. Klasična opečna gradnja;  fasada demit in kamen, streha tegola, balkoni les, Okna lesena Velux.

OGREVANJE: zemeljski plin (skupna kotlovnica-plačilo stroškov po ločenih števcih).

RAZPOREDITEV: Apartma se nahaja v zgornjem nadstropju 5 nadstropne zgradbe in je dostopen po stopnicah in  z dvigalom. V veži objekta je ski depo z omaricami, stojali za smuči ter grelniki obutve. Apartma s skupaj 9 ležišči (postelje in izvlečna ležišča) ima 2 spalnici, opremljen dnevni prostor s kaminom in TV,   jedilnico za 8 oseb in izhodom na balkon iz katerega se ponuja čudovit razgled, kuhinjo opremljeno z vsemi gospodinjskimi aparati (hladilnik, štedilnik, pečica, mikrovalovna, pomivalni stroj, kompletna posoda in pribor), kopalnico z wc, dvema umivalnikoma in tušem, ločen wc, hodnik z velikimi vgradnimi garderobnimi omarami.

OPREMA: V ceno je vključeno popolnoma vse, kar je potrebno za kakovostno bivanje - sesalec, likalnik, komplet posteljnina, blazine, posoda, pribor…Pohištvo je iz polnega kakovostnega lesa. Talne obloge: Parketi v sobah, les na terasi, keramika v kopalnicah in na hodniku. Internetni priključek in domofon.

STROŠKI so cca 200 eur mesečno.

PARKIRANJE: urejeno javno parkirišče v neposredni bližini.

Namig posrednika: Nakup apartmaja je odlična naložba za lastne bivalne oziroma počitniške  potrebe ali kot investicija za oddajanje turistom, saj sezona na Pohorju traja celo leto. Destinacija Pohorje je zaradi razvoja lokalnega in individualnega  turizma, raznovrstnih možnosti športa, rekreacije, wellnesa, kulinarike vedno bolj zanimiva.

Povezava na video predstavitev: https://youtu.be/qPiQ65eI5HI


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031/232-348 - Melita Bojič
Email: melita.bojic@re-max.si

Vaše povpraševanje