MARJETA NA DRAVSKEM POLJU - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 304.2 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1975

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321044-94

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Marjeta na Dravskem Polju

EI: Ni podatka


Cena: 176.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

304,2 m², samostojna, zgrajena l. 1975, Pogled z razgledom, Samostojna garaža, Vrt, Izolirana, Parkirišče, Zidana z opeko, Zemljiška knjiga, Pod - parket, Ogrevanje na kurilno olje, Klet/shramba, V bližini šole, V bližini avtobusne postaje, V bližini avtoceste, Na mirni lokaciji, Naselje, Kabelski priključek, Elektrika, Kanalizacija, Voda, prodamo. Cena: 176.000,00 EUR


Dodaten opis

Na mirni lokaciji v Marjeti na Dravskem polju (občina Starše) in samo 1 km do uvoza na avtocesto, prodamo lepo vzdrževano dvostanovanjsko družinsko hišo, zgrajeno leta 1972.  Hiša  meri 304,20 m² neto tlorisne površine, od tega 217,8 m²  uporabne površine.

Parcela v velikosti 2128 m² je v celoti ograjena. Zelenica okrog hiše je skrbno vzdrževana in urejena.

Na parceli rastejo štirje  veliki orehi,  ki nudijo čudovito naravno senco. Ostalo je nekaj sadnega drevja in zelenjavni vrt. 

Na hiši je bila leta 2003 obnovljena streha in narejena  izolacijska fasada (15 cm). Leta 2008 so bila montirana nova PVC 3-slojna okna Mik Celje z roletami.  Hiša je klasične grajene in razgibane, netipične  arhitekture

Razporeditev prostorov:

PRITLIČJE - večnamenski ali poslovni prostori z ločenim vhodom v velikosti 79,26 m², kar predstavljata 2 večja prostora s čajno (letno) kuhinjo in lastnimi sanitarijami,  kurilnica, pralnica in hodnik. Iz kurilnice se gre v klet v velikosti 30 m². Prostor je primeren za opravljanje različnih dejavnosti.

Razporeditev prostorov:

1. ETAŽA (visoko pritličje) - lahko predstavlja manjše stanovanje s svojim vhodom ali se uporablja kot del glavnega stanovanja:  predprostor,  dve večji sobi (ena z balkonom),  še ena soba ( ali kuhinja z jedilnico)  in kopalnica z WC-jem,  skupaj 49 m²;

MEDETAŽA-dnevni prostori:  glavni vhod, predprostor z garderobo, velika dnevna soba (30,61 m²) z izhodom na pokrito teraso (21 m²), kuhinja z jedilnico (18,90 m²), manjša soba in WC. 

Dnevni prostori s kuhinjo in jedilnico so obrnjeni na jugozahod kar zagotavljajo obilo svetlobe cel dan. Medsebojno so povezani z balkoni in teraso.  

2.ETAŽA - spalni prostori:  2 spalnici (vsaka cca 16,60 m²),  manjša soba (8 m²) in  kopalnica z WC-jem (5,5 m²), skupaj  49 m²  

Podstrešje  predstavlja 3.etažo, ki je bila  v osnovnem načrtu mišljena kot odprta galerija. Prostor je možno dodatno funkcionalno urediti.

Ogrevanje je urejeno centralno na kurilno olje (nova peč, l 2017). Po sobah je po večini položen  kakovosten klasičen parket,  v kopalnicah in WC-jh pa keramika.  Kopalnica v 2.etaži je v celoti obnovljena.    

Ob hiši stoji še zidan objekt, v katerem je garaža za 2 avtomobila ( 30 m²) in zunanja shramba.

Priključki: vodovod, kanalizacija, elektrika, internet (optika).

Infrastruktura: v neposredni bližini se nahaja avtobusno postajališče, šola, vrtec, pošta in trgovina

EI v izdelavi.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je bremen prosta.

Hiša na mirni lokaciji, v bližini avtoceste (1 km), oddaljena od Maribora le 10-15 min vožnje. nudi velik potencial bivanja in dela.

Zelo primerna za 2 družini ali eno večjo družino z možnostjo opravljanja poslovne dejavnosti (razne osebne storitve, kot so kozmetični, frizerski salon, slaščičarstvo, peka, pisarne...) v pritličnih prostorih (kot tudi za fitnes, savno, hobije ali prostor za druženje).

PRIPOROČAMO OGLED IN KAKUP!


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/843-003 - Nataša Dover
Email: natasa.dover@re-max.si

Vaše povpraševanje