MARJETA NA DRAVSKEM POLJU - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 386 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2008

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321003-178

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Marjeta na Dravskem Polju

EI: EI v izdelavi


Cena: 449.990,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

386 m², samostojna, zgrajena l. 2008, 1.065 m² zemljišča, Kamin-Kuhinja z jedilnim pultom-Pralnic-Balkon-Bazen-Garaža-Garaža z daljinskim odpiranjem vrat-Garaža za dva avtomobila-Nizko energijska -Parkirišče, prodamo. Cena: 449.990,00 EUR


Dodaten opis

V Marjeti na Dravskem polju prodamo lepo in l. 2008 kvalitetno grajeno hišo. Hiša se nahaja v strnjenem stanovanjskem naselju, s vso potrebno infrastrukturo.
Hiša je ograjena z ograjo, pred vhodom je simpatična fontanica, zelenica urejena, z lepim zunanjim bazenom ter teraso za pomladno, poletno in jesensko uživanje in počitek.
Hiša ima garažo za dva avtomobila ter dve parkirni mesti pred hišo.
Gretje je urejeno na toplotno črpalko z lastno vrtino (voda - voda), po tleh je kamen in keramika, hiša ima pametne elektro inštalacije, zaščitena z varovalnim sistemom in je izredno prostorno in omogoča visoko bivalno kvalitetno.
Hiša je razdeljena na dva nivoja:
* spodnji bivalni del v katerega sodi velika dnevna soba s kaminom, jedilnico, kuhinjo, pisarno kopalnico in straniščem ter wellness sobo z jacuzzijem in savno.
* ter zgornji spalni del, s tremi velikimi spalnicami, od katerih ima vsaka od njih svojo garderobno sobo. Glavna spalnica ima vhod veliko kopalnico s kadjo ter tušem in straniščem.
Trata ima vgrajen avtomatski zalivalni sistem. Zunanji bazen je ogrevan, vgrajeno ima avtomatiko za čiščenje in dodajanje klora.
Priporočam ogled.
EI v izdelavi.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 041/817-737 - Vasja Crnjakovič
Email: vasja.crnjakovic@re-max.si

Vaše povpraševanje