MB - CENTER - Oddaja, Stanovanje 2-sobno

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 102 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2-sobno

zgrajeno leta: 1873

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321055-81

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 1.600,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

102 m², 2-sobno, zgrajeno l. 1873, Meščansko stanovanje, Lokacija, Parkirišče, Zidana z opeko, Zemljiška knjiga, Obnovljeno, Pod - parket, Talno gretje, Opremljeno, Kuhinja z jedilnico, V bližini šole, Center, V bližini parka z igrali, Sever, Jug, Kabelski priključek, Toplotna črpalka, Ogrevanje, Kanalizacija, Internet, Voda, Čistilna naprava, oddamo. Cena: 1.600,00 EUR/mes


Dodaten opis

V bližini centra Maribora na Mladinski ulici, v neposredni bližini mestnega parka oodamo vrhunsko obnovljeno 2 sobno stanovanje v velikosti 102 m², ki se nahaja v pritličju staro meščanske stavbe.

STANOVANJE BO NA VOLJO ZA NAJEM OD 01.04.2022.

Stanovanje odlikuje odprt tloris. ima kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, spalnico, kopalnico z WC.
Stanovanje je bilo  v letu 2015 popolnoma obnovljeno: vgrajena so bila nova PVC okna (AJM) obnovljena je bila električna instalacija, vodovodna instalacija, obnovljena kopalnica in WC, položene vse nove talne obloge-parket. V celotnem stanovanju je talno gretje, Ogrevanje preko toplotne črpalke
Stanovanje je obrnjeno v smeri jug-sever. Prodaja se opremljeno. Pakiranje je mogoče na dvorišču stavbe, dostop je varovan z dvižno zapornico.
V neposredni bližini stavbe je mestni park, OŠ, srednje šole, do centra mesta je 500 m.
Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla najema, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva skladno s cenikom navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/880-120 - Milan Kukovič
Email: milan.kukovic@re-max.si

Vaše povpraševanje