MB - CENTER - Prodaja, Stanovanje 2-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 120.6 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2-sobno

zgrajeno leta: 2005

Nadstropje /P

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: E (105 - 150 kWh/m2a)


Cena: 233.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

120,6 m², 2-sobno, zgrajeno l. 2005, Poslovno - stanovanjski objekt v strogem centru, prodamo. Cena: 233.000,00 EUR


Dodaten opis

Ekskluzivno posredujemo pri prodaji poslovno - stanovanskega objekta. Objekt se nahaja v strogem centru Maribora (peš cona - Vetrinjska ulica). Zgradba ima 3 enote, in sicer 2 poslovna lokala v pritličju in stanovanje v 1. nadsptropju zgradbe.

Po izmerah GURS-a je neto skupne površine 120,60 m², od tega neto površine stanovanje 74,30 m² (uporabne površine 70,8 m²), lokal/1 20,80 m² in lokal/2 25,50 m². Gre za vzdrževan objekt (večjih vlaganj ni potrebnih), ki se nahaja v bližini vse potrebne infrastrukture (šole, vrtec, avtobus, trgovina, staro mestno jedro, mestni park). 

Objekt je grajen kot nadomestna gradnja leta 2005. Klasična opečna gradnja. Fasada debelina - 8 cm, strešna kritina opeka, žlebovi bakreni. Zgradba se drži sosednje stavbe, kjer pa je bil narejen zračni most. Ogrevanje je urejeno na etažno plinsko peč (Junkers, peč stara približno 15 let, redno vzdrževana). Lega objekta V - Z. Okna so PVC z roletami (proizvajalec AJM).

Tik ob objektu je možno parkirati oziroma ustaviti avto za raztovarjanje blaga, kjer je tudi funkcionalno zemljišče v sorazmernem delu.

Stanovanje (v 1. nadstropju) obsega kuhinjo, jedilnico z dnevno sobo, spalnico, kopalnico, dodatno stranišče, hodnik , balkon na dvoriščno stran in predsobo ter utility. V dnevni sobi in spalnici ter jedilnem delu je laminat, v kopalnici so ploščice. Stanovanje je brez kleti.

Stanovanje je vseljivo takoj oziroma po dogovoru. Vso pohištvo ostane v stanovanju oziroma po dogovoru.

Oba poslovna prostora sta zasedena z najemnicama, ki sta iz kozmetično - lepotilne branže (pedikura, lepotilnica za dušo) in obe redni plačnici ter imama interes ostati v najemnem razmerju. S tem se ponuja možnost takojšnjega ustvarjanja denarnega toka iz naslova mesečnih najemnin. Vsak lokal ima svoje sanitarije z vso potrebno infrastrukturo za opravljanje dejavnosti.

Objekt se prodaja kot celota, torej je predmet prodaje 1 stanovanje in 2 poslovna prostora. Stroški se obračunavajo skupno (voda, plin) in se potem delijo po posameznih enotah. Elektro števec ima vsaka enota posebej.

Za dodatna pojasnila in dogovor za ogled smo vam na voljo.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 068 164 527 - Martin Kandrič
Email: martin.kandric@re-max.si

Vaše povpraševanje