MB - CENTER - Oddaja, Stanovanje 2-sobno

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 115 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2-sobno

zgrajeno leta: 2005

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321004-385

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: EI v izdelavi


Cena: 950,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

115 m², 2-sobno, zgrajeno l. 2005, 400 m² zemljišča, Sodobna, Lokacija, Garaža, Vrt, Parkirišče, Prvi lastnik, Zemljiška knjiga, Kamin, Plinska peč, Parket, Klet/shramba, V bližini šole, V bližini avtobusne postaje, V bližini parka z igrali, V bližini parka, V bližini javnega transporta, Na mirni lokaciji, Klima, Kabelski priključek, Elektrika, Internet, Voda, oddamo. Cena: 950,00 EUR/mes


Dodaten opis

V centru mesta - Koroška vrata, oddamo stanovanje v velikosti 115 m². Stanovanje se nahaja v enoti dvojčka, v pritličnem delu in stanovanju pripada souporaba kletnih prostorov in zelenice v velikosti 400 m². Parkiranje je zagotovljeno v garaži in dodatna parkirna mesta na skupni dovozni poti. Ogrevanje je urejeno s pečjo na mestni plin, nameščeni sta dve klimatski napravi in v dnevnih prostorih je kamin.

Razporeditev prostorov: glavni skupen vhod od koder se dostopa v stanovanje, v zgornje stanovanje in v kletne prostore. Iz predprostora se vstopi v velik bivalni prostor - dnevna soba, jedilnica in kuhinja, ter naprej na teraso in zelenico. Iz dnevnega prostora je dostop do zimski vrt, ki je orientiran na zahodno stran, nadalje spalnica, kopalnica z banjo in tušem, ter nadalje se večji zimski vrt orientiran na južno stran.

Obratovalni stroški znašajo v poletnih mesecih cca 100€ in pozimi cca 200€. Stanovanje se oddaja v celoti opremljeno.

Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla najema, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo ogleda, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. pri oglaševani najemnini 950,00 € +22 % DDV.  

Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/197-779 - Jasmina Sanković
Email: jasmina.sankovic@re-max.si

Vaše povpraševanje