MB - CENTER - Oddaja, Stanovanje 2-sobno

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 76.7 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2-sobno

zgrajeno leta: 1966
adaptirano l. 2021

Nadstropje 2/3

Šifra: 490321054-186

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: Ni podatka


Cena: 750,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

76,7 m², 2-sobno, zgrajeno l. 1966, adaptirano l. 2021, 2/3 nad., Veliko prenovljeno 2s stanovanje v centru mesta, oddamo. Cena: 750,00 EUR/mes


Dodaten opis

V centru mesta na Slovenski ulici se oddaja nekaj popolnoma obnovljenih stanovanj.
Nahajajo se v objektu stanovanjsko - poslovnega kareja znotraj ulic Slovenska - Gledališka - Slomškov trg, ki delno leži na dvorišču in delno na Slovenski ulici.
V oddajo ponujamo stanovanja v II. in III. nadstropju omenjenega objekta , ki je peš dostopen iz Slovenske ulice, ali iz dvorišča, z vozilom na parkirišča pa skozi podvoz iz Slomškovega trga.

Stanovanja na tej lokaciji omogočajo prijetno bivanje v centru mesta, ponujajo bližino infrastrukture v samem osrčju mestnega jedra, vendar so s svojo atrijsko postavitvijo nekoliko odmaknjena od neposrednega mestnega vrveža.
Stanovanja v tem mestnem objektu iz 1900 so bila v 2021/22 temeljito obnovljena, vse napeljave, keramika, kopalnice in pripravljena v primerne, modernejše tlorise ter vgrajena nova okna PVC 2-3 sl.

Dostopnost do stanovanj je po stopnišču, tlakovanem z marmorjem. Dvigala ni.
Stanovanja se prodajajo neopremljena, oz. z delno nameščeno sanitarno-kopalniško keramiko ( wc školjka, kadi za tuše, bojler, prezračevanje v kopalnici……. ) in električnimi vtičnicami ter stikali..

==>V TEM OGLASU PREDSTAVLJAMO 2- SOBNO STANOVANJE v II. nadstropju objekta skupne površine: 57,80m², kar vključuje tudi kletni boks v izmeri 3,70 m².
Stanovanje je zelo svetlo, opremljeno s številnimi okni, orientiranimi proti zahodu in eno proti jugu, s pogledom na dvoriščni atrij. Posebnost so stebri čez celotno dolžino bivalnega prostora, kar mu daje posebno urbani nadih.
=>Razporeditev prostorov in oprema v stanovanju:
Stanovanje ima posebno, podolgovato, zaporedno postavitev in enoprostorsko rešitev bivanjskega prostora;
*Za vhodom v stanovanje je predsoba, ki se nadaljujejo v velik bivanjski prostor, iz predsobe pa je tudi vhod v veliko kopalnico; za dnevnim prostorom pa sledi spalnica.
*Bivanjski del z nizom oken ima enoprostorsko rešitev, namenjeno dnevnemu prostoru, kuhinji in jedilnici, tudi delovnemu kotičku. Po sredini prostora so stebri, ki jih je možno enostavno vključiti v postavitev opreme.
Kuhinja- jedilnica sta predvideni v severnem delu bivanjskega odprtega prostora, kjer so tudi pripravljene instalacije za kuhinjske aparate.
*Spalnica ima vrata in je oblikovana skoraj dvoprostorsko, ker je delno predeljena s stebrom, morda v enem delu prostor za delovni prostor. Je zelo svetla z dvema oknoma prosti Z in J.
*Kopalnica je obložena z novo keramiko, ima vgrajeno naslednjo sanitarno opremo tuš in tuš kad, bojler, zračnik, WC pa je v ločenem prostoru.
*Tla: v bivalnih prostorih klasičen lakiran hrastov parket, ki povečuje kvaliteto bivanja v prostorih.
v predsobi je nova lesena kritina, v kopalnici in sanitarijah je keramika..
*Vhodna vrata v stanovanja so protivlomna, požarno varna in predstavljajo ustrezno zaščito pred morebitnim hrupom iz notranjosti objekta.
*Notranje stavbno pohištvo je izdelano iz kvalitetnega lesa po merah.
*V kleti je stanovanju pripadajoč kletni boks.

*Ogrevanje: kvalitetno ogrevanje z najsodobnejšimi varčnimi plinskimi pečmi v posebej dimenzioniranih kurilnicah, stenski radiatorji in merjene porabe energije preko daljinsko nadzorovanih merilcev porabe.
*Napeljave in oprema: elektrika, kanalizacija, voda, internet, optični kabel, domofon.
*Vsa ustrezna etažna dokumentacija je v pridobivanju.

*Parkiranje: možen je najem parkirnih mest na notranjem dvorišču ter parkiranje znotraj mestnega jedra na javnih parkiriščih. V kletnem delu objekta ali na dvorišču bo mogoče puščati kolo.

==>Lokacija: Maribor Center, ob parku, gledališču, v peš - coni oz. v bližini vse mestne infrastrukture, institucij in trgovin, šol, fakultete, vrtca, zdravstvenega doma, knjižnice, športnega centra Branik, javnega prevoza…

Stroški najemnika: Mesečna najemnina za najem stanovanja in parkirišča je 750,00€ + stroški po porabi. Pred vselitvijo najemnik plača varščino v višini 1500,00 € in prvo mesečno najemnino.
Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla najema, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 550,00 € plus 22 % DDV.

2s -stanovanje se oddaja vsaj za obdobje 1 leta, dolgoročni najemniki imajo prednost.
Pokličite za več informacij in vabljeni k ogledu!


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 051 364 886 - Dika Vranc
Email: dika.vranc@re-max.si

Vaše povpraševanje