MB - CENTER - Prodaja, Stanovanje 3,5-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 159.7 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3,5-sobno

zgrajeno leta: 1872

Nadstropje 2/2

Šifra: 490321060-21

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)


Cena: 285.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

159,7 m², 3,5-sobno, zgrajeno l. 1872, 2/2 nad., Luksuzno stanovanje na Krekovi ulici v Mariboru, prodamo. Cena: 285.000,00 EUR


Dodaten opis

V središču Maribora na Krekovi ulici je naprodaj edinstveno in prestižno staro meščansko stanovanje, ki bo navdušilo tudi najzahtevnejše kupce. V neposredni bližini stanovanja se nahajajo med drugim Upravna enota, srednja šola, dve osnovni šoli, Muzej narodne osvoboditve, Mariborski grad, mestni park in kulturne ustanove, ki zagotavljajo da stanovalcu nikoli ne bo dolgčas. Nahaja se v drugem nadstropju delno spomeniško zaščitene zgradbe iz leta 1872. Iz stanovanja se ponuja lep razgled na zelene površine Trga generala Rudolfa Maistra.

Stanovanje meri 135,2 kvadratnih metrov bivalne površine, ima 6,3 kvadratnih metrov veliko teraso in 18,2 kvadratnih metrov veliko klet. K stanovanju sodi še kolesarnica na dvorišču v izmeri 6 kvadratnih metrov. Podatki so povzeti iz evidence GURS.

Zasnova stanovanja je klasična. Stanovalci lahko med prostori prehajajo neposredno, povezuje pa jih širok predprostor. Poleg visokih stropov in velike razsežnosti glavnega prostora je posebna prednost tudi naravna osvetlitev. Velika okna so namreč razporejena po vseh zunanjih stenah, tako da je stanovanje osončeno skozi ves dan.

Velika prednost stanovanja je, da je bilo v celoti obnovljeno, z vsemi inštalacijami in z razvodom centralnega ogrevanja radiatorjev.

Stanovanje nudi visoko kvaliteto bivanja ter zagotavlja veliko mero zasebnosti, varnosti in miru na prvovrstni lokaciji. Oprema stanovanja je narejena po meri in jo sedanji lastnik puščajo v stanovanju, razen nekaj izjem. 

Parkiranje za stanovalce je zagotovljeno na notranjem dvorišču stavbe. Novim lastnikom se ponuja možnost nakupa garažnega mesta za dva avtomobila na dvorišču stavbe.

Na ogled vabljeni le resni kupci!


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 041/992-992 - Nataša Marinšek
Email: natasa.marinsek@re-max.si

Vaše povpraševanje