MB - CENTER - Prodaja, Stanovanje 2-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 53.3 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2-sobno

zgrajeno leta: 1964
adaptirano l. 2020

Nadstropje 7/7

Šifra: 490321056-91

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 129.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

53,3 m², 2-sobno, zgrajeno l. 1964, adaptirano l. 2020, 7/7 nad., dvosobno stanovanje z dobro razporeditvijo v centru maribora, prodamo. Cena: 129.000,00 EUR


Dodaten opis

DVOSOBNO STANOVANJE Z DOBRO RAZPOREDITVIJO V CENTRU MARIBORA

V centru mesta Maribor, Partizanska ulica 59, prodamo 2 sobno stanovanje z zelo dobro razporeditvijo prostorov. Stanovanje se nahaja v 7. nadstropju (na vrhu) večstanovanjskega objekta z obnovljenim dvigalom, zgrajenega leta 1964.

Na objektu je bila leta 2006 obnovljena streha prav tako pa leta 2020 obnovljena izolativna fasada. V stanovanju so vgrajena PVC termopan protihrupna okna z roletami.  Kompleten ovoj stavbe je bil osvežen in renoviran. Samo stanovanje je potrebno delne osvežitve.

Stanovanje je svetlo in ima odlično razporeditev prostorov.

Tloris stanovanja se nahaja med slikami !

Stanovanje obsega hodnik/predsobo z veliko vgradno omaro , kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na manjši balkonček, ločeno spalnico ter kopalnico z WC.

V dnevnem prostoru (dnevni sobi) se nahaja še dodatna shramba, ločena z vrati .

Stanovanje ima možnost koriščenja skupne sušilnice, ki se nahaja poleg stanovanja, prav tako pa je nadstropje više ravna streha objekta, kjer se nahaja še zunanja sušilnica ter možnost kofetkanja z čudovitim razgledom po mestu Maribor in okoliških gričih.

 Po podatkih GURS stanovanje obsega 53,3 m² neto tlorisne površine, v okviru katere je tudi klet/shramba v izmeri 4,3 m² in odprt balkonček v izmeri 1,0 m².

Ogrevanje stanovanja je urejeno z lastno pečjo na zemeljski plin..
Stanovanje se prodaja delno opremljeno - kuhinja, dnevna soba, delno spalnica.

Parkiranje je urejeno in sicer je parkirni prostor varovan z zapornico, vsakemu stanovanju pripada daljinski upravljalec za dostop do parkirnega prostora.
Stanovanje je locirano nasproti železniške postaje in 500 m od avtobusne postaje. V bližini se nahaja Ekonomska fakulteta ter srednje šole, prav tako pa  vrtec, trgovine, lekarna, zelene površine  in vsa potrebna infrastruktura.

Stanovanje priporočamo vsem, ki iščete svetlo stanovanje z dobro razporeditvijo ter z lokacijo v centru mesta. Nepremičnina je interesantna tudi kot investicijska priložnost. Trenutno je stanovanje zasedeno z najemnikom, ki je pripravljen najemniško razmerje nadaljevati ali pa nepremičnino hitro izprazniti.

Vljudno vabljeni, da me kontaktirate za več informacij in si zagotovite svoj ogled.

Odlična lokacija, zato priporočam ogled in nakup!


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje