MB - CENTER - Oddaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 126.5 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta: 1900
adaptirano l. 2023

Nadstropje 1

Šifra: 490321044-296

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 1.300,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

126,5 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1900, adaptirano l. 2023, 1. nad., Čudovito 3 sobno stanovanje z balkonom in garažo ob parku, oddamo. Cena: 1.300,00 EUR/mes


Dodaten opis

V centru mesta  s pogledom na mestni park in prvi ribnik ekskluzivno oddamo popolnoma obnovljeno 3 sobno staromeščansko stanovanje z balkonom in parkirnim mestom v  garaži.

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju urejene večstanovanjske stavbe, ki je popolnoma obnovljena l. 2009.

Stanovanje je svetlo z lego vzhod-zahod in pogledom na park. Popolnoma je obnovljeno z materiali višjega cenovnega razreda in sodobno opremljeno .

Stanovanje meri 126,5 m² od tega balkona 3,3 m². Lega je vzhod -zahod

Stanovanje  ima odprto prostorsko zasnovo in obsega kuhinjo z jedilnico (20,19 m²) in pomožnim prostorom, dnevno sobo s pomolom (37,41 m²), 2 spalnici z garderobo, kopalnico in vezni hodnik.

Dnevna soba se podaljšuje v pomol (zimski vrt) s pogledom na Mestni park in je opremljena s kaminsko pečjo. Iz spalnice je dostop na balkon, kopalnica s talnim gretjem pa je dopolnjena z manjšo infrardečo savno. Stanovanje premore tudi poseben manjši prostor za pranje in sušenje perila in garderobni prostor.

Na dvoriščni strani je prehod v varovano garažno hišo, kjer se nahaja lastniški parkirni prostor. Možnost parkiranja z dovoljenjem tudi na ulici.

Ogrevanje je urejeno na etažno plinsko peč.

Stanovanje je klimatizirano.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura: šole, vrtci, fakultete, občina, pošta, zdravstveni dom, lekarna..

Priporočamo ogled in najem!

Vrhunska lokacija, primerna za vse, ki radi bivajo v urbanem okolju vendar neposredno v bližini narave (mestni park, Piramida) in prijetno stanovanje, ki ponuja udobno bivanje.

Najemnik plača varščino v višini 2-najemnin. 

Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla najema, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo ogleda, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 040/843-003 - Nataša Dover
Email: natasa.dover@re-max.si

Vaše povpraševanje