MURSKA SOBOTA - Oddaja, Poslovni prostor Večji poslovni kompleks

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 11282 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Večji poslovni kompleks

zgrajeno leta: 1979

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321062-89

Regija: Pomurska

Upravna enota: Murska Sobota

Naselje: Murska Sobota

EI: Ni podatka


Cena: 5,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

11.282 m², večji poslovni kompleks, zgrajen l. 1979, 12.763,5 m² zemljišča, posl. ind. kompleks Mura-skl.,ind. pros., pisarne, oddamo. Cena: 5,00 EUR/mes


Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji in oddaji parcel, parkirišč, skladiščnih, industrijskih prostorov z nakladalnimi rampami ali brez, pisarn (pritličnih ali v nadstropju), ki se nahajajo v poslovno-industrijskem kompleksu Mura-bivša tekstilna tovarna Mura. Objekt se nahaja na mestni vpadnici, cca. 5 minut od avtocestnega izvoza.
Predmet oddaje je najem celote ali najem posameznih delov celotnega kompleksa :
- cca. 11.555 m² pokritih površin v osrednji stavbi in delih stavbe (skladišča, hale, pisarne, hale z nakladalnimi rampami za kamione). Hale je možno na željo kupca ali najemnika pregraditi s predelnimi stenami, povečati nosilnost talnih plošč, spremeniti višino stropov v skladiščih. Možnost najema posameznih prostorov, ali v celoti (od 200,00 m² do cca 11.000,00 m²), Tloris v prilogi.
- cca 7000 m² parcel - parkirišča in posamezne parcele z nasutjem za asfaltiranje debeline 0,5 m ali negramozirana-primerna za postavitev objektov (avtopralnice, delavnice, montažne hale, parkirišča za avtodome, zunanji trgovski, skladiščni, predstavitveni prostori za večja vozila ali stroje)
Možnost dodatnih storitev skladiščenja- 2,5 € razkladanje po paleti in 2,5 € naklad po paleti in dodatne storitve prevoza/logistike.
LETO IZGRADNJE: delno 1979, delno 1985.
ZADNJA ADAPTACIJA:2020 Kompleks je trenutno v procesu popolne prenove-menjuje se stavbno pohištvo, prenavlja se fasada, urejajo se ločeni števci porabe elektrike, ogrevanja.
V pisarnah je možna vgradnja etažne toplotne črpalke s svojim števcem.
ELEKTRIKA: V poslovno-industrijskem kompleksu je transformator 540 kw-3 mega. Možnost dodatnega zakupa 2500 kw.
CENA NAJEMA posameznega dela je odvisna od mikrolokacije, namembnosti in opremljenosti:
• ;PISARNE najemnina 6 eur/ m²-delno opremljene z vgrajeno etažno toplotno črpalko s števcem, brez stroškov obratovanja:
• ;SKLADIŠČA najemnina 5 eur/m² brez stroškov obratovanja
• ;ZUNANJE POVRŠINE/parkirišča - odvisno od mikrolokacije in utrjenosti tal, možnosti vode, elektrike-priklope si uredi najemnik sam :
• ;0,95 eur/m²
• ;1 eur/m² z izvedenim nasutjem za asfaltiranje

POGOJI NAJEMA: Nepremičnina je prosta in je možna takojšnja vselitev. Najemna pogodba se sklene za min. 12 mesecev + možnost podaljšanja. Sprotno plačilo najemnine in stroškov, na najemnino se obračuna še DDV, varščina oz. zavarovanje plačila na podlagi ponudbe najemodajalca. Pogoj najemodajalca je, da se provizija razdeli na način, da najemnik povrne najemodajalcu del stroškov v višini 1 mesečne najemnine + DDV ter pokrije strošek notarskega zapisa najemne pogodbe.

Link do video povezave: https://youtu.be/YvHs7SOHTL8


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031/232-348 - Melita Bojič
Email: melita.bojic@re-max.si

Vaše povpraševanje