MURSKA SOBOTA - Prodaja, Poslovni prostor Večji poslovni kompleks

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 1878 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Večji poslovni kompleks

zgrajeno leta: 2020

Nadstropje Ni podatka

Šifra:

Regija: Pomurska

Upravna enota: Murska Sobota

Naselje: Murska Sobota

EI: EI: Izračun ni mogoč


Cena: 1.750.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

1.878 m², večji poslovni kompleks, zgrajen l. 2020, 14.561 m² zemljišča, Poslovna priložnost (industrijska cona Murska Sobota - Nemčavci), prodamo. Cena: 1.750.000,00 EUR


Dodaten opis

Takoj ob bodočem izvozu vzhodne obvoznice v Murski Soboti ( industrijska cona Nemčavci) prodamo velik poslovni kompleks, ki po podatkih GURS stoji na zemljišču velikosti 14.561 m² ter je dostopen tudi za večja tovorna vozila. Poslovni kompleks je fazi dokončevanja izgradnje. Glede na izdano pravnomočno gradbeno dovoljenje zajema avtosalon, prostor za tehnične preglede motornih vozil, servisno in avtokleparsko delavnico. Tlorisna velikost in etažnost: stavba ima tloris v obliki črke L, v velikosti 62,70 x22,80 + 21,57 x18 m. 

Poslovni kompleks sestavljajo :

1.Avtosalon – v fazi finalizacije , etažnosti P+N , v skupni velikosti cca 320 m². Stavba je klimatizirana, centralno ogrevanje - talno, stavbno pohištvo MIK Celje (PVC, zunaj ALU), vsa zunanja vrata  Hörmann. V pritličju se nahaja pisarna prodajalca, sanitarije, shramba ter večji prostor, ki lahko služi npr. kot salon za predstavitev izdelkov,… V prvem nadstropju se nahajajo ena večja in dve manjši pisarni ter hodnik. Zelo reprezentančna stavba.

2.Servisna delavnica za osebna vozila: prav tako v fazi finalizacije, v velikosti cca 350 m², ki je v pritličju povezana z upravno stavbo. Hala ima lastno ogrevanje, fasada izolirani fasadni sendvič paneli, stavbno pohištvo MIK Celje, vsa zunanja vrata  Hörmann. Strešna kritina – pločevina z izolacijo. Halo je možno izkoristiti v proizvodne namene (vsi priključki), lahko tudi kot skladišče, prireditveni prostor,…

3.Prostori za tehnične preglede motornih vozil, delno dokončano, velikosti cca. 530 m². V prostoru so predvidene potrebne pisarne za sprejem strank, pisarna za vodjo, arhiv, sanitarije in garderobni prostor ter delilna kuhinja z jedilnico za zaposlene. Halo je takoj možno uporabiti tudi kot skladišče, saj je prostor suh. Vgrajena sta že tudi kanala za pregled vozil (tovorna steza in steza za osebna vozila), tla so nefinalizirana.

4. V zadnjem delu poslovnega kompleksa se nahajata dva med seboj povezana prostora, prostor za kleparsko delavnico velikosti cca. 260 m² in prostor, ki je namenjen ličarski delavnici, v velikosti cca 244 m². Možna uporaba  tudi kot pokrito parkirišče, skladiščni prostor,… V tem delu je tudi kurilnica, ogrevanje predvideno na pelete, peč je montirana.

Ker poslovni kompleks še ni povsem dokončan, je možnost spremembe uporabe po potrebi novega investitorja in v skladu z upoštevanjem določil Odloka o občinskem prostorskem načrtu Mestne občine Murska Sobota. 

Prav tako obveščamo potencialne kupce, da je možen odkup posamičnega dela zgradb poslovnega kompleksa, glede na potrebo in funkcionalno razdelitev. Poiskali bomo ustrezno rešitev za vaše potrebe. 


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 068 164 527 - Martin Kandrič
Email: martin.kandric@re-max.si

Vaše povpraševanje