PETIŠOVCI - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 236 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1973
adaptirano l. 2020

Nadstropje P+1+M

Šifra: 490321056-98

Regija: Pomurska

Upravna enota: Lendava

Naselje: Petišovci

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 115.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

236 m², samostojna, zgrajena l. 1973, adaptirana l. 2020, 5.608 m² zemljišča, P+1+M, hiša z čudovito parcelo - petišovci/lendava, prodamo. Cena: 115.000,00 EUR


Dodaten opis

V mirnem okolju, v kraju Petišovci/Lendava prodamo veliko hišo, ki jo odlikuje kvalitetna gradnja, dokončni pečat pa ji daje ravna  ter zelo velika parcela, ki nudi popolno zasebnost.  Etažnost je P+1+M.

.Hiša obsega 236 m² površine (vir GURS) , pritličje je urejeno ter primerno za bivanje, velikost je cca 110m². V pritličju je potrebno zaključiti velik dnevni prostor, iz katerega je vhod v ostali bivanjski del. Prvo nadstropje ter mansarda sta v grobem stanju in ju je potrebno finalizirati.

Površina zemljišča je 5.608,00 m² (2.015 m² -stavbno zemljišče, 3.593 m² -kmetijsko zemljišče) , celotno zemljišče je ravno,  zagrajeno  ter v kompletu urejeno.

PRITLIČJE – manjša dnevna soba z izhodom na teraso, kuhinja s shrambo , samostojen  WC, kopalnica, otroška soba , spalnica ter utility,  v katerem je nameščena toplotna črpalka. Velik predprostor, ki je namenjen ogromni dnevni sobi je potrebno gradbeno zaključiti. Tloris prostorov v pritličju je razviden v priloženih slikah nepremičnine.

PRVO NADSTROPJE IN MANSARDA – obe etaži sta v surovem stanju in ju je potrebno gradbeno zaključiti. Do prvega nadstropja je potrebno zazidati zunanje stopnice.

Hiša je bila zgrajena leta 1973. Strešna kritina – eternit, izolacijska fasada -demit 18 cm. Del hiše je še potrebno zaključiti z izolacijskim ovojem. Okna so plastična-troslojna , vgrajena so izolativna stekla-termopan.

Ogrevanje je urejeno preko radiatorjev  z novo toplotno črpalko VIESSMANN. V sobah je položen laminat, po hodnikih keramika. V kuhinji je na steni izdelan poseben zdravilni mozaik, ki lastnikom prinaša srečo, zdravje ter obilje.

Poleg hiše se nahaja parkirišče za več avtomobilov. Dodatno je na dvorišču možno urediti parkirna mesta za stranke (v primeru uporabe nepremičnine za poslovne namene).

Samo zemljišče je zelo veliko, nudi možnost ureditve čudovitega lastnega vrta, parka in sadovnjaka (sadovnjak je že na parceli) . Za zalivanje je poskrbljeno, nepremičnina ima namreč lasten vodnjak.  Od hiše po parceli vodi osvetljena pot do montažne hišice - gospodarski objekt (površina 109 m²-vir GURS)., ki jo lastnik uporablja za piknike (vgrajena kuhinja) prav tako pa v njej pripravlja zdravilne maže, tinkture, naravne sadne sokove,…

Nepremičnina je vpisana  v Zemljiško knjigo, je prosta bremen, lastnik razpolaga z  gradbenim dovoljenjem.

V hiši je možno urediti dve nadstandardni stanovanjski enoti, možno jo je uporabiti kot investicijsko priložnost za oddajo sob ali pa jo uporabiti kot možnost za samostojen posel ter bivanje. Primerna je seveda tudi za številčnejšo družino. Nepremičnina se proda opremljena.

LOKACIJA: 4 km do AC priključka, 5 km do zdravilišča/term Lendava, 6 km do razglednega stolpa VINARIUM, 5 km do dirkalne steze – Lindau ring -  možnost vožnje z motorjem ter gokarti !

5 km do centra Lendave, kjer se nahaja šola, trgovina, avtobus, lekarna ter vse ostale pritikline.

Res priporočamo nakup !


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje