POBREŽJE - Oddaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 98 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

v stavbi zgrajeni leta: 1954

Nadstropje 1/1

Šifra: 490321068-75

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Pobrežje

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 680,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

98 m², 3-sobno, v stavbi zgrajeni l. 1954, 1/1 nad., Oddamo prostorno stanovanje ob Stražunskem gozdu, oddamo. Cena: 680,00 EUR/mes


Dodaten opis

V mirnem naselju stanovanjskih hiš oddamo opremljeno, prostorno in svetlo stanovanje. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju 2 stanovanjske hiše z ločenim vhodom, do katerega se dostopa preko širšega notranjega stopnišča. Stanovanje sestavljajo 3 sobe (dnevni prostor, spalnica in otroška soba), kuhinja z jedilnico, shramba, kopalnica z wc-jem, hodnik in pokrita zunanja terasa. Skupna površina vseh prostorov se razteza na 98 m². Iz hodnika se dostopa do večine prostorov, dostop v spalnico pa je možen iz dnevne sobe. Iz spalnice je prehod na pokrito in ograjeno teraso. Terasa je prostorna in leži na sončni južni strani objekta. Prostori so opremljeni, potreben je samo pralni stroj ter postelja v otroški sobi. V spalnici je nameščena klimatska naprava, kuhinja je opremljena z vsemi aparati. 

Stanovanje je primerno za družine, ki iščejo mirno lokacijo v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture, saj se nahaja blizu vrtca, šole, postaje mestnega potniškega prometa, trgovine, center z večjim številom trgovin je oddaljen samo 1 km, prav tako navezava na hitro cesto. Nekaj minut hoje je potrebnih do Stražunskega gozda, tako da je sproščujoč sprehod v naravi dostopen brez uporabe avtomobila.

Parkiranje je možno na ulici pred hišo, kjer se parkirni prostor vedno najde. Ogrevanje je na plin, strošek po porabi, prav tako strošek vode in elektrike. Stanovanje ima lastni števec za elektriko. Mesečni stroški znašajo cca. 150€, brez storitev telekomunikacijskega operaterja, ki si ga bodoči najemnik izbere po lastni želji. 

Najem je možen za daljše časovno obdobje, na začetku se poravna varščina v višini 2 najemnin. 

Če imate dovolj stiskanja družinskih članov v premajhnem stanovanju, bo za vašo družino pravo olajšanje izbira velikega stanovanja s primerljivo ceno na mirni in z vso potrebno infrastrukturo obkroženi lokaciji.

Ogledi so možni po dogovoru, tudi čez vikend. Veselimo se vašega klica, da vam prednosti uporabe stanovanja predstavimo bolj podrobno. 

Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla najema, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo ogleda, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. pri oglaševani najemnini 680 € +22 % DDV.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031 260 081 - Darko Dević
Email: darko.devic@re-max.si

Vaše povpraševanje