POBREŽJE - Prodaja, Hiša Vrstna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 120 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Vrstna

zgrajeno leta: 1938

Nadstropje Ni podatka

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Pobrežje

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 138.900,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

120 m², vrstna, zgrajena l. 1938, 392 m² zemljišča, Dvostanovanjska hiša na Pobrežju, prodamo. Cena: 138.900,00 EUR


Dodaten opis

Na Pobrežju prodamo družinsko hišo, v kateri se nahajata 2 stanovanji z ločenima vhodoma. Zadaj je dovolj prostora za ureditev vrta ali malega sadovnjaka. Velikost celotne parcele znaša 349 m². Prostori so obrnjeni na JV stran, zadnja stran objekta pa na SZ, zato je lep del dneva obsijan s soncem, hkrati pa v poletnih dneh obstaja možnost ohladitve v senci. 

Hiša je zgrajena v treh etažah, K + P + N. V pritličju se nahaja kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica, kopalnica, wc, shramba in hodnik, vse skupaj na 42 m². V zgornje nadstropje se dostopa preko zunanjega stopnišča, ki vodi v predprostor (vetrolov) iz katerega se stopi v hodnik s prehodi v kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo in spalnico, otroško sobo ter kopalnico z wc-jem, vse našteto predstavlja 46 m² površine. V obeh etažah je po 5 ločenih prostorov, kar je dovolj, da si vsakdo lahko uredi bivanjske prostore po svojih željah. V kletnih prostorih, ki merijo 32 m², je dovolj prostora za kolesa in za predmete, ki niso v vsakodnevni uporabi. Zadaj za hišo je zidana vrtna lopa, kjer je v dveh ločenih prostorih, možno odlagati vrtno orodje in druge stvari. Na V strani hiše je veranda z mizo in stoli, kot dodatna možnost za sproščeno izrabo prostega časa.

Ogrevanje je na zemeljski plin, s tem da imata obe etaži vsaka svojo plinsko peč in ločena števca za merjenje porabe. Prav tako se poraba električne energije meri z dvema ločenima števcema. Ločena števca za elektriko in plin omogočata bivanje v dveh ločenih gospodinjstvih. Dodaten vir ogrevanja sta v vsaki etaži nameščeni klimatski napravi, ki služita kot samostojen oz. kot dodatni vir za kombinirano ogrevanje v prehodnih mesecih. Urejen je bil priklop na kanalizacijsko omrežje ter na optiko. Parkiranje je možno pod nadstreškom pred hišo, pod katerim je prostor za dva avtomobila. Pred cca. 10 leti so bila menjana okna, ta so pvc, dvoslojna z roletami. 

Hiša leži blizu priključka na hitro cesto skozi Maribor ter ima možnost hitrega dostopa do ene pomembnejših prometnih cest skozi mesto, hkrati pa je od obeh dovolj odmaknjena, da je bivanje v njej prijetno in brez zaznavanja hrupa. Dodatno možnost za dostopanje do centra mesta ponuja avtobusno postajališče v neposredni bližini. Za mlade družine je pomembna bližina vrtca in osnovne šole. Do znanega nakupovalnega središča je cca. 1,6km. 

Hiša nudi vse prednosti bivanja izven gosto poseljenih blokovskih naselij, z možnostjo hitrega dostopa do centra in nakupovalnih središč. Ker ni prevelika, ne potegne za sabo visokih mesečnih stroškov ter stroškov vzdrževanja. Po drugi strani pa predstavlja tudi dobro investicijsko priložnost, saj je v sklopu hiše možno oddajati eno ali obe stanovanjski enoti z ločenima vhodoma in ločenima števcema za elektriko in plin. Skratka različne možnosti za različne interese in potrebe.

Lepo vabljeni, da se v živo prepričate, da ima prednosti pred nakupom stanovanja v bloku. Za vse informacije in za uskladitev termina za ogled, smo za vas vedno na voljo.  


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031 260 081 - Darko Dević
Email: darko.devic@re-max.si

Vaše povpraševanje